|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]() ![]() takodje ne bih mogao da instaliram x64.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ima stručnijih ljudi od mene, ali znam da su kad sam ja uzimao komp svi semproni bili ili starije athlon-ovo jezgro, ili bili "onesposobljeni" na 32 bita. (zato i jesu bili semproni a ne samo Athlon 64). E sad mo?da haluciniram ali ovi novi modeli bi trebalo da imaju punih 64 bita. Ja pratim situaciju ?to se tiče tehnologije samo dve tri nedelje pre nego ?to je red na novi upgrade komp-a
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |