Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2006, 11:26 AM   #11
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: Personalni podaci

Quote:
Originally Posted by galimpic
Meni ne smeta ni da verujes da je Elvis ziv, ali smatram da bi informacija o necijem horoskopskom znaku u podacima bila beskorisna i zauzimala mesto necem relevantnijem, a cak bi bila i stetna jer smanjuje ugled i autoritativnost foruma. Zamislite sajt Vlade Srbije sa nabrojanim horoskopskim znacima clanova Vlade, kao da je tinejdzerski sajt za zaljubljivanje. .
Svako ima pravo da veruje u sta hoce ili jos lakse da ne veruje ni u sta.To je personalna
stvar.Ne smatram da je beskorisna i neozbiljna ideja,na kraju krajeva nisam je ja
izmislio nego mi se to svidelo na nekolicini ozbiljnih foruma koji ni malo nisu tinejdzerski.I ne znam na kom 'fakultetu' su te naucili da je isticanje horoskopskog
znaka tinejderska fora.....
A primer ti je odlican,Vlada Srbije?Pa gde ces neozbiljnije i vece zajebancije od toga sa sve njihovim 'ministrima'......Za njih nisu ni slicice nindza kornjaca!

Last edited by alen; 11-11-2006 at 11:28 AM.
alen is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 11:51 AM   #12
zoolander
Senior Member

zoolander's Avatar

Quote:
Originally Posted by alen
Nesto mi se svidelo po ruskim audio forumima,sto medju personalnim podacima svakog clana stoji i horoskopski znak.Lepo je znati kada postanete tako,da ne kazem,smesno zvuci,'intimni' kao ogroman broj ovde prisutnih clanova,lepo je znati ko je preciznije neko cije misljenje uvazavate ili sa njim razgovarate o necemu kao sto je muzicka produkcija.Ne znam,mozda kenjam previse,ali meni to jako lepo izgleda. A?
Najbolje se upoznajemo preko urađenih i postanih stvari,savjeta,znanja i iskustva,bilo kakvi osobni podaci samo su nebitna nadgradnja.

Last edited by zoolander; 11-11-2006 at 11:54 AM.
zoolander is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 02:59 PM   #13
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

ja sam strelac, u podznaku sam vaga, mada se ne razumijem puno u horoskop, oni koji se razumiju kažu da je to super kombinacija...inače, grizem nokte, pušim dvije kutije cigara na dan, hiperaktivna sam osoba i nestrpljiva, pa rijetko kad uspijem da nešto u životu završim fino i polako do kraja, zato i nemam ni jednu završenu stvar, već hiljadu nekih započetih projekata...moram sa tim da se izborim i naučim da budem strpljiviji u životu.Volim da jedem.Počinjem da se gojim.Nespretno jedem i mrvim oko sebe , pa se ljudi oko mene nerviraju.Takodje često umijem da tresnem cigar pored pepeljare....

eto
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 11:13 PM   #14
alen
VIP Member

alen's Avatar

Old 11-11-2006, 11:53 PM   #15
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar
ja sam strelac, u podznaku sam vaga, mada se ne razumijem puno u horoskop, oni koji se razumiju kažu da je to super kombinacija...
Hmmm... ako izuzmemo to da ti je u predsoblju prve kuce ushao Pluton u Shilju, sto bas i nije dobar znak...

Last edited by idekius; 12-11-2006 at 12:22 AM.
idekius is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2006, 12:15 AM   #16
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Hmmm... ako izuzmemo to da ti u predsoblju prve kuce ushao Pluton u Shilju, sto bas i nije dobar znak...

ah to sam zaboravio...
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2006, 01:44 AM   #17
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Ja se redovno koristim natalnom kartom kao alatom (kao i nekim drugim stvarima koje moderna nauka ne priznaje ili priznaju neki njeni pojedinci na ličnoj osnovi ali ne priznaje globalno naučni estabili?ment) pa mi je kad neko dođe i ka?e "ma sve su to gluposti, to ne postoji", to jednako neva?no kao da mi neko dođe i ka?e da je nauka dokazala da moj automobil ne postoji, a ja se svaki dan vozim njim. Jednostavno me nije briga ?ta ka?e nauka. Ne?to ili radi, ili ne radi. Proba se pa se vidi ako nekog zanima.

A sa druge strane je i ono drugo tačno, ?ta će horoskopski znaci na ovakvom forumu? Kao da su znak i podznak ne?to ?to mo?e objasniti nečiji karakter u potpunosti? Trenutno u BG-u dvanaestina populacije, znači vi?e od 160000 ljudi ima isti znak ili isti podznak... Da li ih to čini srodnim ili sličnim, i da li je to validno kao način da se ne?to zaključi o nekom?
Ako dodamo horoskopski znak, mo?emo onda da dodamo jo? stavki koje bi stajale u profilu, na primer "omiljeno jelo", "omiljena boja", "imate li simpatiju" "na kom ste mestu imali najneobičniji seks", "?ta misli? o vlasniku ovog leksikona" i tome slične osnovno?kolske teme
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2006, 03:50 AM   #18
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Dule me i dalje odusevljava sa svojim odgovorima i tumacenjima. Kada bih rekao da se slazem sa njim, to ne bi adekvatno opisalo pravo stanje stvari, ali u nedostatku bolje deskripcije, preostaje mi jedino da kazem : "Slazem se!"

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2006, 12:05 PM   #19
alen
VIP Member

alen's Avatar

Zakon nije prosao skupstinsku vecinu.Zakljucujem glasanje
Old 13-11-2006, 12:10 PM   #20
idekius
Mason

idekius's Avatar

A ja iznosim predlog da umesto horoskopskog znaka ispod nick-a stoji sexualna orjentacija... hmmm... ili veroispovest? Onda bih napokon javno stavljao do znanja koje sam religije... da verujem u silu ... i da pripadam redu Jedi vitezova

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules