|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Takodje ti preporucujem bilo kakav preamp a sto se tice procesiranja zvuka---probak guitar rig 2,prilicno je veliki i pristojan sa par finih sprava povezanih medjusobno,cesto se dobije zamuljan i razmazan zvuk,ali naidjem tu i tamo bash na ono sto mi treba.
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Poskidao sam gomile programa i probao na sve nacine da povezem gitaru sa kompom. GuitarRig imam ali je prva verzija demo.. i veoma zadovoljavajuca.. Pokusacu da nabavim GuitarRig 2. Sto se tice Di-Box-a razmisljam da ga kupim jer u toku sviranja gitare cuje se "pucketanje" u intervalima.. sto moj prijatelj kaze da je sasvim ok i verodostojno gitari prikljucenoj na pojacalo..
Hvala svima sto vas ova tema zanima jer u pocetku sam mislio da sam postavio bezveznu temu koja nece biti ni malo zapazena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
pucketanja nesme biti,a za to je razlog ono shto sam ti objasnio sa impedansama.Zato juri DI i preamp,neznam shta drugo da ti kazem. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Testirao sam svojevremeno guitar rig i 1 i 2!!!Onako Guitar rig 1 onako nisata posebno,ali zaista sa dvojkom moze chovek chudo da napravi...Znam lika koji je uspeo sa tim chudom da namesti istu Petrucijevu ritam distorziju za Images and words,moram reci jako lepo radi,pod uslovom da imas ok preamp i ok komp koji moze da podrzi celu tu rabotu...Stand alone fazon je ok ali za snimanje sa guitar rigom ti zaista treba besna mashina,ali definitvno mnogo koristan programchic!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
eto prodje 2 godine i probavao i mlatio praznu slamu..
postavljao glupava pitanja... ![]() Pa lepo otisao i uzeo Line6 Toneport kb37 i sad sa gearbox-om gitara sama svira... Hvala ljudima sto su davnih dana imali strpljenja objasiti coveku 2 i 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thx ![]() Last edited by Reaper_NS; 22-08-2008 at 03:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA | Strikan | Audio Software | 39 | 09-12-2008 02:34 PM |
"sugestivno sviranje" ili melodija koju ste vec negde culi | alavuk | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 17-11-2006 10:31 PM |
Sviranje sa VST instrumentima | sasa.ivkovic | Audio Software | 11 | 11-09-2006 11:53 PM |