|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Meni je malo odbojna ta varijanta me?anja "domaćeg" jezika sa engleskim... C'mon boy? WTF?
![]() Naravno du?no po?tovanje tome da ona ume da peva, njenom minulom radu i da li se ekipa trudila da napravi kvalitetan album, znači ne idem u klasičan jugo-pljuvački komentar, nego jednostavno mislim da kad se već nema 100 000 dolara za spot, i kad se već rodimo ovde sa na?im jezikom a ne u L.A.-u, (kad se radi o pevačici koja ima neki minuli rad koji nije građen na tome da je dobra riba već na nečemu drugom) onda treba ispo?tovati neke na?e posebnosti, koje uop?te ne moraju stavljati nas u inferiornu poziciju. Ako nije crnkinja koja je neverovatno građena, koja fenomenalno igra i ima 23 godine, ?ta joj treba takav spot? Naravno to ?to je meni to neukusno i nije za nju koja ima mnogo drugih kvaliteta ne mora značiti da to neće "proći" u nekoj meri, nego ajd da ka?em ?ta mislim, jer dosta ljudi koje znam je negativno komentarisalo celu stvar a vidim da su ljudi na ovom forumu mo?da malo stidljivi da ne ispadne da pljuju ili ?ta već.
![]() |
#14 |
Mason
|
![]()
Dule je lepo primetio to sa Engleskim jezikom... u pravu je...
Sad, sve je stvar ukusa... a po meni postoje i malobrojni primeri gde taj englesko\naski ima smisla. Primer: MY DEAR - AZRA skrivala se iza lutaka orosenih sjajnih ociju gledaj kako prica kao dijete u snu govorim ti sve po sjecanju zelio sam da je izljubim pored crkve svetog svinganja sto god da je razlog za kasniji slom ne spominji noc pod zutim peludom my dear budjenje je nesto najgore ispred crkve svetog svinganja neki sretni ljudi od tobacco road pod zutim peludom my dear Na zalost, ipak je neuporedivo vise prilicno nakaradnih spojeva... Poput: BABY I DON`T WANNA CRY - Riblja Chorba Kada si oti?la s njim Bio je 13. Mart Taj dan će ostati Forever in my heart Moja soba je bila prazna I ja sam uzalud skrivao bol A na zidu su igrale senke Like shadows on the wall Mrzeo sam te danju A ?eleo te u snu Znao sam da nikad vi?e I can't stop loving you Hteo sam da budem hrabar Mu?ki da podnesem kraj Ne, ja neću plakati Baby, baby, I don't wanna cry *Uopste ne mislim da je Bora los i neukusan textopisac. Daleko od toga. Mnoge njegove textove smatram gotovo genijalnim i verujem da se mogu svrstati u kvalitetnu poeziju (Pogledaj dom svoj andjele, Ravnodusan prema plachu, Lutka sa naslovne strane (jeste najizvikanija pesma, ali text je sve samo ne naivan), Kada padne noc... i mnoge druge...) ali, eto, desilo se i njemu da zajebe stvar... ![]()
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
[quote=Max]Nemoj da gresis dusu .... devojka peva kao bog ..... jedini problem je sto nekako kad se snimi , ne izlazi ondako kao kad peva u prostoriji ... slicna stvar je sa Brankicom Vasic ( Vasilisom ) i jos nekoliko pevacica .....
Pa to je kad se ne zna da se snimi vokal i da se izmiksa da izadje...dzabe sve! A ja se ponudio da izmiksam par stavri da vide kako je moglo da ispadne! Nisu se javili... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ponudio se i Dejan ( bubnjar sa albuma ) , posle kritike da nije dobro odsvirao .... takodje se nisu javili .... ( ovo je napisano , na njegovo insistiranje ) Ponudio sam im i ja pomoc u bilo cemu jos u fazi snimanja ..... Verovatno ljudi znaju sta je najbolje za njih ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Verovatno ljudi znaju sta je najbolje za njih .....
Cool ! U celom svetu vazi pravilo - Cilj ne bira sredstvo - Znaci , najbitnije je da sve na kraju ispadne dobro, a kako ces stici do toga, sam ili uz pomoc 100 ljudi nema veze. Ovde nekad ima po 5-6 producenata na jednoj pesmi, programeri, svirachi, snimatelji, mikseri..itd. samo da bi bili sigurni da je sve ok na kraju. Ali kod nas je mentalitet drugaciji - svi hoce da pokazu kako mogu sve sami i da su kome zbog toga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandra Radovic 2009 | Geronimo | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 17-10-2009 08:25 PM |
Katarina Kovac - Streets of Mine | Almond | Promocija radova | 40 | 12-04-2009 10:56 PM |
Aleksandra Kovac Album | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 11-10-2006 11:47 PM |
Aleksandra Radovic, album | OFF | Razno | 13 | 30-09-2006 04:58 PM |