|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Administrator
|
![]()
moja greska, moja greska.....
ponekad znam sta se desava, a ponekad i ne ...... ![]() Forum bi lose radio da se jedino ja pitam ![]() Ali sa druge strane, ne moze covek sve da vidi, zato nas je tu nekoliko. Admini su se vise "pomerili" ka upravljanju forumom, kontaktima sa providerima, pisanjem skripti, serverima, registraciji "rumskog" pred nadleznim organima, bussiness planovima, konfiguracijama.......
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() Quote:
ne bih da dem-je vna-go, ali ako već pomijnješ ko je stavio remikis nisi morao da zaboraviš moj koji sam stavio u istom thread- u....gdje ste i vi postavili vaše...ali ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
ma cool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
U svakom slucaju, takmicenje je zavrseno.
Osim sto je pobednik dobio duende, palo je jos nekoliko utesnih nagrada... Ono sto je meni jako simpaticno jeste to da se i Piter Gabriel stvarno ukljucio u celu akciju, sto mozete videti na sajtu. Valjda sam navik'o na razne prejebotine u zemlji Srbiji pa mi je pojava P.Gabriela dosla kao prijatno iznenadjenje. http://www.realworldremixed.com/competition.php Po nekom mom licnom ukusu, ne mogu da kazem da me je pobednicki remix narocito odusevio, previse je tu muljanja i guzve, ali vidi se da se covek potrudio, tako da.... bravo za duende... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ExperimentalBaby-Cujes li moj glas | gorjan | Promocija radova | 8 | 23-07-2009 10:47 PM |
gitara-bubanj-bass-glas | nenad | Promocija radova | 1 | 03-04-2009 03:34 AM |
Glas sli?an instrumentu... | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 17-10-2004 01:06 PM |
PLUGIN koji jedan ljudski glas pretvara u nekoliko... | Shady | Audio Software | 15 | 30-09-2004 09:15 PM |