|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Mason
|
![]()
Ja sam izneo svoje licne tripove... dakle, ne tvrdnje... kad radim pesmu i trazim neki pad, trazim ga svuda i pokusavam da se prisetim "gde to bese ima tako nesto poput toga sto sam ja utripovao"... pa... sve zavisi gde mi izleti najslicnija varijanta mom tripu... moze da bude neki CW synth, moze da bude npr. Atmosphere, Korg Legacy, ili nesto trece... nema pravila...
![]() |
#13 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Od svih tih emulacija meni jedino Wayoutware Timewarp 2600 ima onaj sirovi zvuk oscilatora i filter koji moze da parira pravoj analogstini.
Arturia Minimoog V- sve nekako imam utisak da koristi semplove:o ,filter je cudan kad otvoris resonance-ima bolji bass od minimonsta ali nije kremast kao pravi mini G-Media Minimonsta- mekan bass ,za leadove i razne fx je ekstra pa cak i za padove,kazu da zvuk vise podseca na voyagera nego na originalan mini ![]() BTW pre neki dan sam gledao "Povratak otpisanih" na RTS1 i kada u odjavnoj spici cujem onaj Minimoog creamy lead dodje mi da bacim ove emulacije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ali, ne treba zaboraviti da su VSTi sintiji tek nekih 5-6 godina u narodu. Voleo bih da ovaj topic procitamo za nekih 3 god, pa......
![]() |
#16 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Evo bacio sam se na testiranja pa se uskoro javljam sa svezim misljenjem o ovim emulacijama.Moram priznati da sam do sada radio samo sa Minimonsta jer sam se oslonio na misljenje mnogih sa stranih foruma da je to bolja emulacija od Arturijine... sada se igram sa Arturia Minimoog-om i jako sam blizu onoga sto zelim da postignem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . i ja to isto mislim. RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vibrator
|
![]()
gianfranco, zaboravio si ohmforce symptohm melohman..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
minimoog.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 11-09-2009 09:45 PM |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |