|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
aman zaman ljudi ajmo praviti pare ! :] knjige imate znanje imate ja sam dovoljno lud da ih reklamiram i koristim naravno za ostalo cemo lako :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hehe, Boggy, pa i ja imam ovu plavu (na lijevo) knjigu, vec milion godina. moj stari mi je to poklonio jos 82 ili tu negdje. imao sam tad samo hamondice i sanjao o sintevima..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Da, da, te tri knjige izmedju ostalog imam ali mi nisu bile pri ruci kad sam pisao. Ova plava je ta vise teoretska knjiga. Eh, kako se nekad takva literatura gutala kad ju je bilo 'na kapaljku'. Uz 'svemocni' 555, drugi IC koji je bio koristen za sve zivo je operativno pojacalo 741. Jos danas ga sanjam
![]() Boggy, ti si to znaci pretvorio u struku ? Pravi entuzijast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
e hvala na linku imenjace ... jos samo da skapiram sta sve znace one skracenice :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali je zato bilo brdo ferita, kakve si god ?elio. Ironično, danas nigdje ne mo?e? nabaviti ferit. Npr treba? izraditi zavojnicu ne?to većeg induktiviteta reda 200 mH (audio područje), no to se pretvara u potragu za svetim gralom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Inace ako radis prigusnice za audio podrucje, preporucujem da zaobilazis feritna jezgra u sirokom krugu, osim ako specijalno volis bas njihove koloracije... Ako ti je problem ferit... pokusaj transformatorsko jezgro... Raspitaj se kod lokalnih proizvodjaca transformatora koji od njih radi uspesno (mrezne, energetske) transformatore za 400Hz (postoji kao standard)... i ako imaju gvozdje koje to moze... onda trazi da ti namotaju 200mH (mada je to OGROMNA induktivnost... cak i za audio) pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#17 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Konkretno sam radio i jos uvek radim PowerPC custom ploce ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY konstrukcija vocal absorbera u slikama ... | Eomsy | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 11-01-2014 06:54 PM |
Pomoc u odabiru sinta | dogmeat | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 01-05-2008 07:00 PM |
Vasa top 3+ dream sinta.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 10-11-2007 01:43 PM |
konstrukcija studija | nestor | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-12-2006 02:34 AM |