|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
[quote=boggy]al' su ga zakomplikovali... samo im jos berza fali
![]() ok... to je znaci od slucaja do slucaja... skaci u hladnu vodu i pokusaj da se ne udavis, a potpuno je nebitno kakav si plivac!... ![]() tacno, nema pravila (ali naginje vise na nemoguce - ali i Loto isto tako naginje na nemoguce, pa neko ubode!!) Sve se svodi ko koga prevari bolje..Mi njih i uzmemo veliki avans za sto manje muzike, ili oni nas - dobiju mega album za smesne pare i zakidaju nam na tantijemima!!! i tako u krug, dok neko ne poludi.... |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ovde je sve isto, osim sto jos svi u lancu "varaju" i to NE bezuspesno ![]() Zato mislim da je ovo mnogo gore... ko rvanje u blatu ![]() pozdrav bogi
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
sve sto pisete ljudi ima smisla, ali nekom je dovoljno i soma eura. meni recimo.
![]() ![]() ...da bear, moze malo nebitno pitanje? sta vozis? |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ko jos vozi u Londonu ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja i ne vozim! ![]() A i parking je skup u gradu - 6 Eura sat (max 2 sata - pa se premestas!) Ulazak u centar - 14 Eura na dan!!!!! Benzin - 1,5 Eura litar!! Max brzina u gardu 30km/sat (pa ni to!!!) Ja brze stignem u studio sa podzemnom nego kad se ide kolima!! Al vozi zena zato...(dete u skolu, kupovine itd..) Range Rover Vogue 4,6 Diesel.....mrcinka! Last edited by DaBear; 28-08-2006 at 08:00 PM. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
autorska prava | SumAnuT | Razno | 0 | 28-10-2009 11:10 PM |
Autorska *prava*?! Think again... | kravadinka | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 18-05-2009 11:10 PM |
AUtorska prava! | SILENttONE | Razno | 4 | 18-01-2009 10:16 PM |
Autorska prava | Arthur | Razno | 7 | 02-11-2007 09:05 AM |
autorska prava | dzordz | Razno | 20 | 21-03-2005 07:19 AM |