|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Racunar na kojem se radi posao treba da ostane SAMO ZA POSAO i da samo ti imas pristup njemu, a ako volis igrice, internet i kojekakve ostale razbibrige onda kupi neki polovan i na njemu se izivljavaj........ To je jedini pravi lek
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Da, naravno, ja sada plaćam ceh za svoju neprincipijalnost
![]() ![]() P.S. Renomirano osiguravajuće društvo za koje je prase trebalo da progovori u etar je pre nekoliko dana već pustilo verziju reklame koja onome koji ju je radio može služiti samo da je nikada nikome ne pomene kao svoga mozga delo. Neposredno pre nego što mi se računar "trokirao" uradio sam 90 odsto sounda (bez off-a) i uskoro ću ga ovde postaviti na vašu dobronamernu "lomaču". moderator: igore, molim te da ubuduce koristis slova normalne velicine.
vidju bre Last edited by lesha; 14-09-2006 at 05:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Ajmo prase na lomacu! Bas me zanima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Naravno, obećao sam i uskoro ćete ga čuti. Ili barem sound... Nego, Anita, moram ti priznati da sam odu?evljen tvojim kompozicijama koje sam čuo kod Mihajla. Neke orkestracije, ne sećam se tačno naziva, uglavnom, onako, holivudski ?iroke, emotivno razuđene i, pre svega, inteligentne...
Mihajlo mi ih je pustio pre nekoliko meseci i ja sam mu na prvo (i jedino) slu?anje (neubedljivim tonom) rekao: da, da, ovo je odlično čoveče, ali puklo me je tek kasnije, kada sam krenuo kući. Idem tako i pitam sebe: ?ta ovo bi? Auuuuuuu....
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Hvala Igor!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|