|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Slazem se o "otpadu" u HF (obradjivati ga sa eq je mukotrpan posao) ali koristim Amplitube jer mi se ne da za svaki sound "prchkati" po procesoru, ampu + traziti razdaljinu i kut mic-a.
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ma normalno da je lak?e, pa ja sve ?to postavljam kući postavljam sa POD-om, pojačala sam kasnije snimio i to samo za ono ?to je finalni proizvod ali će opet neke gitare biti sa POD-a.
Ako ne zna?, uskoro će izaći Line6 kao VST plugin-ovi, a mislim da to zvuči dosta bolje od ostalih simulatora, naročito ?to se tiče dist varijanti. Mislim da je to mnogo bolja value for money, naravno ako pričamo o legalnom Amplitube2 i legalnoj kupovini Line6-a.
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ja verujem da ce Line6(tj. POD) kao VST biti pun pogodak sto se tice soft simulacija. Jedva cekam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Izaci ce kao VST ali ce ti trebati neka LINE6 sprava koja ce mu
trebati i kao dongle ![]() A i ja ne znam shta serem sa Duletom oko Amplitube2 kad imam LINE6 TONEPORT i koji mi zadovoljava sve potrebe za sada a i on ima POD-a.Chuo sam demo-e od A2 i u odnosu na ove iz toneporta i PODa su ko kurac.I dalje je high gain zvuk nekako mutan i nedefinisan, jebem li ga,loshe je to po meni a shto Dule reche moze da posluzi za neki blagi rock gde ima cleanova i overdrivova.Za metalurgiju ne bih mogao da koristim A2 po onome shto sam chuo.I meni je kao Duletu najbitniji high gain tako da je LINE6 nezamenljiv.Interesuje me kakav je BOSS GT8 odnosno kakve su mu simulacije,imali nekog da je recordovao sa njim? @Stigma Jesi li nabavio one Dimarzio humbackere o kojima smo prichali na drugom forumu za ESP-a?Kakvi su ti utisci(beshe FRED i PAFJOE)? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
http://www.carltonec.com/mp3/Operation%20Mindcrime.mp3
http://www.carltonec.com/mp3/AnarchyX.mp3 Evo dve pesme koje su radjene sa Amplitube 2 simulatorom (i gitare i bas). Snimio ih je neki lik i okacio na Line 6-ov forum sa namerom da pokaze da je Amplitube 2 najbolji simulator do sada i da je po njegovom misljenju mnogo bolji i od svih line 6-ovih simulatora. Rekao je i da ovaj novi Amplitube nema nikakve veze sa onim starim sto se zvuka tice i da je neuporedivo bolji. ![]() Zanimljivo je da je kao DI za prvu pesmu koristio behringerov v-amp, a za drugu toneport ux2. Pesme doduse nisu neki zestok dz, dz, ali moze da se poslusa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Poslushao sam samo ovu drugu,zanimljiva mu je
produkcija a gitare nishta posebno. Ovo je mogao da odradi i sa Waves GTR-om. Klasichan overdrive koji je verovatno mogao da odradi i sa kecom. Naravno da nije zestok dz,dz,kada sa A2 i ne moze da se odradi ljudski dz,dz! Preslushao sam mnogo high gain demo-a uradjenih sa A2 i svi mi zvuche mutno,nedefinisano,prosto loshe. Line6 je po pitanju high gain simulacija trenutno na tronu,josh ako se koristi sa impulsima kutija koje sam ne nudi,zatvara sve dileme. A taj lik neka uziva u Amplitubeu 2 kad ga je vec fino platio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sto se tice onih klipova na IK sajtu, oni su u najmanju ruku smesni. Nije mi jasno sto su to okacili jer time samo odbijaju potencijalne kupce. Zvuci koje sam ja dobijao sa A1 su 5X bolji. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
uzeli toneport koji je sigurno ozbiljniji. |
|
![]() |
![]() |