|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pravilo je : nema pravila! Samo uvo!! |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Da li ti govoris o Waves RBass-u?
Ako jeste,otkrij neke trikove.Npr.,koju frkvenciju na slideru za bass,koju za kik i tako to...Sta se tako dobija i sta je najbolje na njemu.Dosta mi je pomogao ali hocu jos bolje da ga koristim. Jel bolji on ili MaxxBass? Citao sam da on preciznije izvlaci originalne bass frekvencije iako mi RBass izgleda bolje zvuci. Moram da se pohvalim da sam ono sa "drugom" sobom sam provalio jos ranije. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
da, Waves R Bass....uvek pocnem od preseta i u 90% situacija on povrsi posao. Frekvencije (ako dzaram) samo na uvo..pogledacu bas, imam nekoliko koje sam sacuvao.... Mazz bass nisam probao... Last edited by diviner; 29-07-2006 at 12:52 AM. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ali dobro, taj lik je inace smesna pojava, ko bi rek'o da covek stvarno zna za foru... A Idekius? ![]()
![]() |
#15 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() To je bilo iz pete sobe... hi-hat ne izlazi... ne cujem taj sejker... ![]() ![]() ![]() I onda se lepo okrenes i kazes: -Rec vise da nisam cuo dok ne zavrsim pesmu, inace cu da te bacim sa terase, potom tvoje ostatke pokopam u bastici iza kuce i pravim se lud ![]() ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko miksa, bitno i hitno | OFF | Promocija radova | 21 | 07-09-2005 11:11 AM |
RMS i nivo usnimavanja | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 30 | 11-04-2005 08:06 PM |
Izvoz finalnog miksa ? | milosjeftic | Audio Software | 21 | 28-03-2005 02:34 PM |