|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pazi - ne treba ljudima davati laznu sliku i lazne nade, i tapsati ih po ledjima ako nije dobro. To postize upravo suprotan efekat. Po meni danas nema opravdanja! Svaki sound library je vec snimljen dobro i zvuci mega, (mozes samo da ga pokvaris ako dzaras!)...ne treba puno da se sve sklopi i da sve zvuci dobro (ako znas sta hoces i ako umes!)...a uvek je tu brdo muzike da cujes kako drugi rade i da se zapitas i zamislis kako su to oni uradili. Najbitnije je da imas (dobru) ideju - nesto sto vec nije uradjeno 1000 puta. Pa cak i ako je uradjeno 1000 puta, onda moze da se uradi na neki totalno novi nacin pa da bude opet dobro, ali to je vec komplikovanije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Hej, hvala za kritike. Uglavnom se slazem sa njima, pre svega sto se tice groovanja i "plitkosti" (amaterske obrade). Razlog tome je da je ovo stvar iz 1999 radjena na Soundblasteru i kanti od PCa, a i, iskreno, bez iskustva koje nadam se sad imam.Ovde sam je dao na kritiku, da bih imao nekakvu vodilju za novu obradu i mix; i smatram da ste u mnogome u pravu
Sto se tice postavke instrumenata, ne slazem se bas sa nekima...Mislim da bi neka druga vrsta (i zvuk) ritam sekcije vise dovela do izrazaja instrumentalizaciju. Efekte bih vise doveo u funkciju, u smislu jos veceg pojacavanja setne i mutne atmosfere (mozda i neki FX zvuci) - trip hop je to ![]() Ali, vidim, dosta se vas javilo sa komentarom i nadam se nece mi faliti na savetima kada krenem sa novom obradom ![]() DaBear - imas pravo - samo iskrena kritika ima smisla. Po tome smo slicni! P.S. U pesmi nisu korisceni tudji ili gotovi loopovi. Sve je nasnimljeno i programirano uredno, vredno, mukotrpno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
P.S. U pesmi nisu korisceni tudji ili gotovi loopovi. Sve je nasnimljeno i programirano uredno, vredno, mukotrpno....
[/quote] Super, tako treba...ako ste i one etno linije svirali, onda stvrano super. Ajde sad da cujemo nesto taze...1999 je stvarno bila daleko. Covek se uci dok je ziv. Ja pustim moje mikseve od pre 5 godina i razlika je ogromna.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna Usce Video - nije lose uopste! | DaBear | Razno | 0 | 25-08-2009 05:28 PM |
Lose boje i Midi | Lordcuprija | Audio Software | 20 | 21-10-2008 10:18 PM |