|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||||
Psiho
|
![]() Quote:
Dakle ove dve stvari su prilichno originalne uzmemo li u obzir glazbu kakvu mozhesh chut oko sebe. Originalne tematikom ali ne i zvukom. Zvuk si nesvjesno modelirao prema slichnoj glazbi koju si nekada slushao. I sam kazhesh da sam Vangelisa ispravno prepoznao. Ne kazhem da si kopirao te zvukove... daleko od toga... ali oni su ti bili referenca prema kojoj si postavio vlastite standarde. Svi mi radimo tako... ja gotivim britanskog producenta koi izmedju ostalog radi i Shpongle i kad radim svoje stvari nastoim razraditi zvuk koliko god je to moguche. Kad mi se uchini da je neki element OK znachi da mu je kompleksnost relativno blizu referentnoj. SVE SHTO TI JA SAVJETUJEM je samo da poslushash josh muzike i pomaknesh svoju referencu sukladno vlastitim afinitetima. Mozhda ti se ova muzika i ne svidi (iako chisto sumljam) ali definitivno ti se neche uchiniti da loshe zvuchi. Samo preslushavanje stvorit che ti novu referentnu tochku za vlastitu produkciju. Imam dojam da ne radish stvari zato da bi ih prodao ili izdao, vech ih radish za sebe. Danas je to rjetkost... svih interesira novac i slava. Ako vech ulazhesh trud, vrijeme i ljubav, siguran sam da che ti uz navedene projekte to vrijeme biti josh zabavnije, ugodnije i kreativnije. Ako ih bash nikako ne mozhesh nach poshalji PM pa chemo neshto iskombinirat. Quote:
Koto ljestvica nie klasichan dur, ali koto ima dursku funkciju. Veseo je i pomalo banalan. Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Sve sto sam razumio i osjetio je da si dobronamjeran.
Ostalo bi nas daleko odvelo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
SHIVA
Videh da volish SHPONGLA.Probaj da nadjesh SHULMANA i ENTHEOGENIC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() Ali hvala svejedno na preporuci ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jo? malo dnb-a | yanprawda | Promocija radova | 2 | 10-04-2009 01:11 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
I ja cu malo.... | Ad Fines | Promocija radova | 6 | 15-03-2005 07:17 PM |