|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ajde da napravimo off topic tread, gde cemo stavljati glupe postove, takodje i kada se neko jako izlupeta. To ce mozda malo obuzdati "pametnjakovice" koji dodju prvi put,neznaju mnogo a hteli bi da dele savete!
I nazovemo tread Verovali ili ne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
bar sam vas razveselio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa nema veze, ja sam spreman na zrtve zarad dobrobiti ostalih ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Svakako se slazem savasim predlozima, ali, iako pokusavam da se kontrolisem u mnogim situacijama, ne bih mogao da se zakunem da prepirki nece biti... Ako se radi o epitetima ili provokacijama upucenim meni lichno, pre svega! Mada, zaista ne vidim preteran razlog zasto bi se iko bavio takvim stvarima, tema je vise nego dovoljno... Opet, nadam se da udarci eventualnih buducih "izazivacha" nece biti preniski, jer ako se odmah ne reaguje na post koji je uvredljiv od strane moderatora, ja cu uvek reagovati umesto njih!!! Naravno, ako me se tema tice... ![]() Svakako, pozdrav i izvinjavam se ako sam nekome od vas "neduznih" digao pritisak nekada dok ste chitali moje postove... Ako nisam, onda mi je stvarno lakshe... ![]() ![]() Sushtina je da se reaguje na glupost odmah, jer u vecini sluchajeva moze biti daleko fatalnija od samog, cak i vulgarnog odgovora na istu! Dakle, reagujmo dok se "psovke" ne pojave... Sankcionisimo provokaciju, a ne reakcije na istu! Pozdrav! ![]()
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 11-06-2006 at 02:59 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Bolje bi bilo da trazimo u ljudima ono dobro, umesto onog loseg! Ovim poslednjim smo svakodnevno okruzeni!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Predlog | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 5 | 29-10-2005 05:56 PM |
Predlog | diviner | Predlozi i sugestije | 6 | 04-02-2005 10:04 AM |