|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() BTW, I'm planing to buy a cheap synth to molest while I'm there! Anything with 3 octaves would do, doesn't have 2 b in mint condition just as long as it's working, so you might know a cheap pawn shop or alike! I saw synths sold 4 a fiver at e-bay, ten-year-old Rolands which are sold 4 200 euro in Serbia ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
moram priznat da mi bas i niste jasni sa ovim engleskim...
![]()
![]() |
#13 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ne smem da ti kazem ni ja iako sam ja to radio... Morao bih posle da vas likvidiram da ne biste prodali foru ![]() ![]() ![]() Grozan je ovaj mp3 na 128!!!
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Ma Sve je OK ljudi.
Dule vise ne zna na kom jeziku cita, a na kom pise, a na kom govori. Takva mu priroda posla. Video da je Vrach iz Londona, pa je verovatno zaboravio da je to procitao na srpskom, pa se presaltovao na engleski ![]() Ovaj, iz pristojnosti nastavio na engleskom... ![]()
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
A sve u svemu da nam bude jasnije!
Last edited by LACKY; 29-05-2006 at 02:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Pa covek rece da se javlja iz Londona pa sam hteo da me bolje razume!
![]() Sto se tice onog sta sam napisao, mislim da vam je svima otprilike jasno! Zvuci koje sam koristio su odabrani nakon slusanja i slusanja i biranja i biranja, jednom recju ti su mi se dopali, nisu slucajni! Nego ima jos jedna cinjenica! Ja vec imam ceo jedan disc gotov koji drugacije zvuci od Pieces. Tamo su svi zvuci nekako u skladu i to na svim stvarima. A za drugi CD bih malo da experimentisem pa posto ce Pieces biti reper morao sam da ostavim dovoljno prostora da mi se posle slazu i ostale stvari, tj da budu u istom maniru. DaBear, trenutno boravim u Zrenjaninu, ovde je najteze uspeti sto se tice muzike pa sam iz tog razloga sebi postavio u zadatak da odsviram u Zrenjaninu za 100 ljudi a posle mogu i da okacim klavijaturu o klin, a glasne zice da pretvorim u strik za susenje vesa! ![]() Salu na stranu, mozda ti imas predlog vezano za izdavacku kucu koju da targetujem! Materijala imam jako mnogo. Poslao sam CD raznim kucama u evropi i poslednji su mi se javili Play It Again Sam records iz Belgije (to je kuca za koju izdaje mnostvo poznatih faca, kao sto je Roisin Murphy pevacica iz Moloko etc) Napisali su mi da su dobili CD, da je klasifikovan pod nekim brojem i da ce mi se javiti za 6 nedelja, kad ga preslusaju svi koji trebaju. Nije da se meni zuri, mozda od toga bude nesto, ali ne mogu da sedim skrstenih ruku i cekam sta ce da se desi, nego sam resio da potpisem za kucu koja bude najbrza, prosto da bih mogao da se fokusiram na novi materijal i da ne razmisljam vise toliko o Walk albumu. Takodje sam dobio i ponudu od jedne kuce iz Kanade ali mi se cini kao ispala, i ponudu od dva digitalna labela koje sam odbio jer niko nece da mi refundira troskove studija.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte malo .... | Max | Promocija radova | 17 | 05-09-2007 02:53 PM |