|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Stavljam da se skida.
Onaj privju je bio odlican... Mislim da nema logike porediti Bolesnu Bracu sa ovim.Ovaj covek se inace ne bavi repom (koliko sam ja shvatio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]()
kao sto sam ti i na chatu rekao - do jaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Psiho
|
![]()
@Tribal_kg: nisam vam htio umanjit zadovoljstvo i entuzijazam, vech samo govorim ono shto jest. Chovjek je "skinuo" Syck Rhyme Sayazz i u tome nema nishta loshe. Svi imaju svoje uzore i to je OK... barem dok to ne kriju.
A to chime se chovjek inache bavi (ili ne bavi) ne sprjechava nas da ustanovimo ochitu slichnost sa prilichno poznatim sastavom.
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
pojma nemam o kome pricas, ali mislim da nema nista lose i ako lici... ![]() ![]() onaj tekst sto sam napisao ispod je cista parodija na onu temu u promociji radova sa preko 10 strana i nema ljutnje zbog toga ![]() ovo inace radimo 3 drugara i ja (odlicni muzicari - klavijaturista i bubnjar) i to samo kad nam "dodje" i sve moramo da izbacamo isti dan dok smo u tom raspolozenju... e da.. duzan sam jos nesto... ne slusam rap, cak ga i ne volim.. roker u dusi, a kao sto i sami cujete, pesme su ciste parodije... ![]() pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
@shiva: ma ok,shvatam ja sta si hteo da kazes.Inace,nema potrebe meni da pricas o Bolesnoj Braci
![]() Skinuo sam celu pesmu,vr' je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Psiho
|
![]()
Drago mi je da se razumijemo. Nisam bash shvatio da se radi o pukoj zajebanciji a kad sam vidio brdo dobrih kritika skinuo sam stvar "nabrijan" na neko remek-djelo. Malo sam bio razocharan pa sam valda previdio da se radi o zajebanciji.
Jebi ga... ochekivanja su siguran put u nesrechu ![]() ps: bolesna bracha su otac i majka ![]()
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
...
" The Dark Side of Heaven " Last edited by Immunity; 10-06-2006 at 02:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() ![]() E, pa vi ne znate mr.pevaca. Njegovu stomacinu, intelektualnu, rusku bradicu i promasene ljubavi sa Kosmaja...... Au Bane, crni sine....... pa gde si ti video ruznu zenu?
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
...
" The Dark Side of Heaven " Last edited by Immunity; 10-06-2006 at 11:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
U-He Bazille sneak preview | lesha | Audio Software | 1 | 13-08-2009 02:03 PM |
ruDAW ONE specijalno izdanje (ogranicena ponuda) | diviner | Obavestenja | 10 | 01-12-2007 08:30 AM |
-=FL Studio 6 preview=- | ProkDu | Audio Software | 2 | 09-08-2005 08:22 PM |
MWV - EMF (preview) | kVu | Promocija radova | 21 | 26-03-2005 12:41 AM |