|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
DJ Z u tome i jeste stos, procesuiras 16bitni file za koji imas isti 32bitni na koji rucno unosis paramatre, osim eq(firium), u wavelabu ili sl... Ima dosta preseta za razne stilove i koristim ga kad sam u corsokaku
![]()
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
U jednom je dijelu sličan Harbalu, ali na prvi pogled mnogo komplikovaniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Ovih dana sam se igrao sa aams2, možda se neko neće složiti sa mnom ali meni je ovo stvarno dpbra stvar. Stvari koje sam radio zvuče mi šugavo nakon što ih propustim kroz aams pa usporedim sa rezultatom. Recimo, obično mi je bass bio puno plići i kada čujem ovo što je izbacio aams2 na prvi mah mi se čini kao da je tutnuo mnogo basa unutra. No, ispostavi se da je tako stvarno bolje. Smanjuje mi rms za oko 0,5 do 1 db. valjda jer sam naduvavao rms preko neke granice.
Maks, zanima me tvoje mišljenje ukoliko si ovo probao... kako bi ti ocjenio aams2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Mo?e li netko malo objasniti kako se rukuje s ovim po?to na prvi pogled izgleda komplicirano?
Navodno se mo?e staviti unutra staviti neka snimka koja ti se sviđa, i ?eli? da tvoja snimka zvuči najsličnije toj... frend mi je pričao o ovom programu, nisam ga stigao istra?iti, a izgleda dosta slo?en... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Pa procitaj manual prvo
![]() Ima dosta opcija ali tebi trebaju vjerovatno osnovne, imas tamo neki auto master opciju na prvom tabu... Ak hoces po nekoj drugoj stvari onda analiziras tu stvar i otvoris njezin analyze file kao reference. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|