Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-05-2006, 04:11 PM   #11
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: pismo direktoru Digidesign-a

Quote:
Originally Posted by dr.Ru
Evo moj primer:
pojacalo KRELL (govorim o Hi-Fi) je imalo problem on/off prekidaca. Pisao sam ljudima iz KRELLa u USA, oni su se izvinuli, i tog momenta poslali novi prekidac u kompletu, naravno sve na njihov racun. Nisam ni postarinu platio.
Dakle, pojacalo mi nije bilo novo pa da ima problem, vec je u pitanju stari deo koji je jednostavno crkao.
Ima takvih primera, pogotovo postujem firme koje ne obracaju paznju ko si i odakle si...

Recimo Apogee iz gornje price je poslao odmah Flash cipove (besplatno, DHLom) kao zamenu za one u spravama, koji su bili korumpirani... posle toga jedna sprava je proradila, druga nije... elem... tu su stali... sta dalje... itd.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2006, 02:24 PM   #12
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: pismo direktoru Digidesign-a

Ako ćemo jedan akstremniji primer za "spare parts", mada nije direktno reč o opremi: Moj drugar u to vreme basista jednog od bitnijih bendova u dr?avi je pomislio da kad je već rat i frka (bio početak 90-ih) mogu i njemu ne?to da pomognu zapadnjaci. Poslao je pisma na adrese svih bitnijih proizvođača, objasnio im kakva je ovde situacija, da je prosečna plata manja od jednog kompleta ?ica za bas i zamolio ih da mu pomognu. Interesantno je da iako je većina sa ?aljenjem izjavila da ne mo?e da pomogne i poslala reklamni materijal, Rotosound su mu poslali dva kompleta, rekli da zaista ?ale zbog situacije u na?oj zemlji, naravno upozoriv?i da je to one time offer only i da ne treba ba? stalno iznova da tra?i ?ice

Eto jo? jedan dokaz koliko su agilni da pomognu oko "rezervnih delova", u ovom slučaju za bas
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules