Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2006, 08:16 PM   #11
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Behringer Ultra gain 2200????

Quote:
Originally Posted by Adi
Slazem se delimicno sa onim sto si rekao. No kako upariti onda dobitnu kombinaciju koja mi odgovara, pa zar da promenim 100 preampova i mikrofona dok ne pogodim. Mora postojati ipak neko merilo. Meni svacije iskustvo pomalo znaci, neko mi pomogne vise a neko manje, tako formiram sliku o onome sto mi zaista treba, isprobam pa ako mi odgovara. Na primer Tiki mi je preporucio KRK monitorce koji mi veoma odgovaraju za moje potrebe, pa u tom pravcu i pokrecem tridove, polako slapam kockice u celinu, pa poslusam ili isproban, ili odem na strane web lokacije proverim, ali neko mi mora dati osnovnu ideju. Gde je puno savetnika valda ce biti i neke mudrosti. U svakom slucaju hvala sto si se i ti ukljucio.
Pozdrav
Adi
Po tom pitanju prestaju moja znanja.... ali po pitanju 100 mikrofona i preampova... pa prilicno si u pravu... samo ti pocni da radis to je najvaznije... iskustvo i kilometraza koju pravis... bitno je kakve ideje imas i koliko imas volje... i naravno, bitno je da ti je taj mikser ispravan... za ostalo ne brini...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2006, 10:31 AM   #12
Tiki the Boyler
Moderator

Tiki the Boyler's Avatar

Default Re: Behringer Ultra gain 2200????

Ljudi, svi ste "nekako" u pravu...
Ali, ono što je ovde najbitnije je da Adi ne ide preko svojih potreba! Mislim da je najbitnije da čovjek odradi bilo šta sa opremom koju posjeduje, jer će tako postati mnogo "relevantniji" sagovornik... Iskustvo je nezamjenjiva karika u ovom poslu! Adi, nema tog Tikija, Ogija ili Bogija koji će zamijeniti tvoje uho! Naravno... vremenom! Zato ne gubi vrijeme nego navali na posao!

p.s. Ako si već šćorlao na tog Behringera pročačkaj malo oglase - ima dosta ljudi koji su na njemu zaradili mnogo skuplje preampe, pa se sad opraštaju od svog Behringera!

Tiki the Boyler is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules