|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Mason
|
![]()
Da, da, da... bas je dala osmisljen i intelektualan interviju... neznam sta je tu toliko cudno???
![]() ![]() Alo! Prvo kaze kako je glavni adut svake zene POLNI ORGAN, pa posle doda kako, he, he, nije to ono sto vi mislite, polni organ je mozak... Pa ako tako gledamo onda je i prst polni organ i jezik i mala flashica od coca-cole i ofinger... Zna se sta je sta, sta cemu sluzi i sta u sta ide, a sta ne... ![]() Cak su i nasi stari ustanovili pretenciozan naziv "muska bananica", "zenska bananica" i tako uveli vulgaritete i na audio polje ![]() A to sto je Jeleni glavni adut polni organ, mene ni malo ne cudi i sa tim delom se apsolutno slazem, jedino ono objasnjenje posle ne igra... ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 02-04-2006 at 04:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]()
gianfranco me je preduhitrio..
mozak zaista jeste najveci zenski polni organ. to ce vam potvrditi svaka zena. nisam vam ja kriv sto niste naucili materiju ![]() ne znam sta je u ovom intervjuu cudno i zasto po svaku cenu mora da se pljuje karleusa, jer je ovog puta rekla nesto zaista pametno. mada, ne na bas najbolji nacin.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kao prvo, ono ?to je nespretno pa čini da izgleda glupo cela njena priča nije samo ta izjava nego i onaj početak kako je kod svake ?ene najva?niji polni organ. Znači izjava u celini je katastrofa. ?to opet ne govori o tome da li je ona glupa btw, već o tome da joj je skroman vokabular i da ne ume da se verbalno izra?ava. Dobro je ona mislila samo ne ume da ka?e. Konačno MOZAK NIJE POLNI ORGAN. Postoji česta izjava da je mozak ili tačnije UM glavna erogena zona kod ljudskog bića, i to se često spominje, a polni (reproduktivni) organi se zna ?ta su i gde su pa ako neko ba? ne zna, mo?da imate kom?inicu koja studira medicinu pa je pitajte ![]() ![]() p.s. eto ne?to sad ni forum ne radi, lepo sam stavio ove zagradice, bold mi radi a ovo drugo ne radi ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Par puta sam i na televiziji cuo takve izjave od poznatih psihologa itd... Kada Dr. Jovan Maric kaze tako nesto onda to zvuci "pametno" a kada Karleusa kaze onda mi zauzmemo suvise bukvalisticki stav i ismevamo je kako je glupa!? ![]() Mozda je stvarno glupa,ali ovo nije najbolji dokaz za to! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mason
|
![]()
Slusaj ti Gianfranco! Ako je tvoj mozak polni organ (to si ti rekao, a ne ja), moj sigurno nije
![]() ![]() Moj mozak je mozak i tri cetvrt, a polni organ, polna organchina i to sve zene u mom selu znaju ![]() ![]() A vi, sram vas bilo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Ma ona nas je*e u mozak, stvarno
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sta vam je bre sta ste se ubacili?!
Rekla zena sta je rekla, vrlo vazno.....
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Mozda bre devojka hoce da potvrdi onu staru poslovicu "lepa zena je samo ukras oko mindze"!
Ps.mislim, to je ona izjavila. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]() ![]()
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 03-04-2006 at 12:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
[quote=Gianfranco]Kada Dr. Jovan Maric kaze tako nesto onda to zvuci "pametno" quote]
Ko je ikada smatrao da ono sto on kaze je ...... pametno ?!?!!?!?!? ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jelena bee | Braca | Promocija radova | 11 | 19-10-2007 12:43 AM |