|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
E, jednom kada sednes zapravo za KURZWEILa onda shvatis o cemu se zapravo radi. Ok , sparava je vec malko matora po novijim standardima ali i kao takva ja postavila neke stvari koje cak ni novi (citaj prevara) KORG OASYS moze da sanja....10 audio kanala (eksternih - znaci AD
![]()
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Mislio sam reći od kojih su 2 mixed pair. Svi su naravno balansirani. Dal' se mo?e u njeg 'u?tekati' 10 anolognih izlaza za svrhu procesiranja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
ej ?eljac majstore pa neče? valjda i ovo da kupi? ha? inače kak ti oasys radi,da li si zadovoljan? pozdrav stari ,mo?da uskoro navratim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Bok D. Iskreno razmi?ljam da kupim ne?to jeftinije, a full dobro uz Oasys-a kojeg definitivno neću prodavati. Iako mislim da mi u u?i izbor ipak ide ES7. Navrati kad ulovi? vremena majstore da odsivramo ne?t' pa se poslije zaletimo u birtiju.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Koja je cijena Kurzweil-a u Hrvatskoj i gdje se konkretno moze naci (koliko znam u BiH ih nema), ili u Srbiji?
Kako da se odlucim da li poluotezanu ili potpuno otezanu tipku, ako uzmem jednu mozda pozelim drugu ![]()
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Ko kaže da ih nema u BiH?
![]()
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
8 preko ADAT ili AES/EBU-TMDI ako koristis DMTI ekspanziju preko KDS porta plus dva balansirana na sampling karti, sa jedinom razlikom sto samo na sampling ulazu mozes u prvom bloku algoritma imati PITCH.ADAT I/O je standardno na K2661 a na K2600/R/X opcija od oko 200 eura.Sa 8 balansiranih izlaza. Ceo interni signal path je u 24 bita kao i DA. Ostalo je sve isto :Triple Mode procesovanje, KDFX, "OBICNI" procesing algoritmi (ukupno 127 DSP funkcija)...i sve to simultano i realnom vremenu....inace 48 nota prave polifonije sa 192 oscilatora. Da li je skup to je relativno, meni je preskupo da potrosim sate programiranja na sintu i da na kraju ne mogu da dobijem sta zelim u kvalitetu koji zelim. Sve je stvar potreba....
I da napomenem da Kurzweil NIJE SPRAVA ZA PRESETASE.
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 11-03-2006 at 05:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Gdje ih ima u BiH?
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Artist
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |
Kurzweil PC3 DEMO! | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 12-12-2007 10:41 AM |