|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Mason
|
![]()
Sale, optimizuj lepo windows za DAW (ima upstava koliko hoces na net-u), nadam se da ti je ploca O.K. i sljakaj i ne razmisljaj...
EMU mora da radi bez problema... Provereno! Ugradio sam prijateljima vise tih kartica... Sad, naravno da RME ima bolji driver, ali vise i kosta... Ko sto rekoh, nekoliko prijatelja radi sa tim kartama i niko mi se nije zalio... Mislim da bi tu moralo da bude sve o.k.
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Sto se tice Vienne, cijena prava sitnica:
The standard library will cost 3.900?, the Extended Library 5.300? and the Complete Library will cost 9.200 ?.
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Slusao sam demo Vienne .
Ubedljivo najbolje mi zvuci koncertna gitara , a bas to nemam . Grrr... |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bas sam naleteo na demo mp3 od Miroslav Philharmonik .
Najbolji do sada virtualni orkestar koji sam cuo !!! Jel " izasao " ( znate sta mislim ) ? Pozdrav ... |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Cini mi se da nije, barem ne u cjelosti.
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Puretova Wienna je jos uvek kod mene
![]() Porpuno sam neozbiljan ![]() Pure izvini , izvini , izvini .... prvom prilikom vracam ( u toplom je , na suvom , mazim je i pazim ) ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova godina - nova traka | Danny Lou | Promocija radova | 6 | 05-01-2008 08:06 PM |