|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
naime, ja san skida sa starih singlica pjesme za vrtit na radiju i bilo je tih singlica 'ubi boze' kvalitete, a pisme san treba spasit jer se vecina njih ne moze nac na cd-u.
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
X-click i x-crackle su jako dobri pluginovi za automatsko skidanje klikova. Postoje i pluginovi za rucno, manuelno skidanje klikova.
x-noise je, nazalost, jedan od najlosijih pluginova iz ovog software pakovanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]()
ja bas volim krckanje ploce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
A ako, pak, ima? ploče stare 50 i vi?e godina, napisao sam na ovom forumu:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=83937 mali istorijat o razvoju te industrije snimanja, o formatima. Dotaknuto je i njihovo remasterizovanje (po?to se dosta time bavim). Ovde je, dodu?e samo mali deo čitave priče, koja je dosta sadr?ajnija (i u neku ruku komplikovanija). Koliko mi je poznato (barem prema pričama jednog od članova na?eg foruma), niko ovde ne poseduje specijalne pluginove posebno namenjene uklanjanju ?umova sa ovih prastarih "nosača zvuka"... Last edited by mmilovan; 10-11-2005 at 03:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lp Ploca Sub-sud | grada27 | Promocija radova | 11 | 23-09-2007 04:09 PM |
AMD ploca za Pulsar? | dvuckovic | DSP forum | 8 | 13-01-2004 10:11 AM |