|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
To kod mene radi. Samo se naravno disejbluju DX instance.
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Radi i petica u logicu. Nego je fora da se disable-uju duplikati koji se pojave na spisku, a zatim se kod duplikata na spisku uvek bira donji waves sa istim imenom, jer ako se dobro sećam obja?njenja sa kvr foruma, izgleda da logic prepozna shell od rtas varijante čak i kad nije instalirana, i program padne kada se ona izabere kao DX. Tako je meni sve ok radilo.
#13 |
Pro Member
|
![]()
hmm... ja mislim da mi nije radio ni kada sam sve dx instance ugasio...
probacu ponovo na drugom sistemu, za svaki slucaj ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ja fakat nikada nisam uspeo da nateram sve plugove da prorade. Recimo mislim da oni shifter plugovi nisu mogli da se otvore, ali realno i ?ta će mi u sekvenceru?
I četvorka je imala taj problem sa udupljavanjem u Logicu, pa znam da je, "neoficijalno napravljen" ako znate na ?ta mislim iza?ao patch koji ubije te duplikate, ali za 5 nikada nije napravljen, jer je Logic već bio otpisan za PC kada je iza?la petica waves. A probaj malo da čačka? za svaki slučaj. Takođe, probaj da ne instalira? sve plugove odjednom, jer sam primetio da ume da se zblane Logic kada treba da pregleda jako mnogo novih plugova odjednom. Takođe ponekad mi neki plug obori bezrazlo?no i onda ga disejbluje iako inače radi pa ga ručno upalim. I kontra, nekada DX enabler disabluje neki plug koji radi ok u praksi. Elem, meni je radilo, u enableru pobijem kopije, i u meniju u sekvenceru pazim koji od dupliranih naziva biram i to je to, svi stariji (a u su?tini i najbitniji) plugovi iz rennesaince i gold bundle-a su radili normalno. Ne znam da li sam bilo kome rekao i?ta pametno ?to nije znao, al eto. ![]()
#15 |
Junior Member
|
![]()
Xp nije Service Pack 2.Kazem vam da sam disablovao sve pluginove i opet neche da upali.Moguche da su Waves jer sam nekoliko puta pravio repair u Add/Remove Programs zato shto nisu rabotile kako treba.Ja chu ovih dana da formatiram PC pa chu odma posle instalacije Windowsa instaliram Logic i javi chu vam kakva je sostojba.Inache probao sam od 5.0.1 do 5.5.4.Chak sam downloadirao original 5.0.1 preko eMule.Hvala vam opet.Slushamo se kasnije!
|
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Meni je kVu to sa wavesima preporucio i o onda sve radi.Kasnije sam imao problema sa MIDIjem ali mi je Boskovic rekao da prckam po Scopeu pa je i to proradilo.mozda trebas nesto da odcekiras prethodno u LAP-u,ne znam.
Zao mi Wavesa ali Logic je bitniji. |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Probaj jednu stvar sa Waves 5: Nađi waveshell5.0.dll u vstplugins folderi i promeni mu ručno ime u waveshell.dll, mislim da bi to moglo re?iti stvari, u vreme starog logica, svi shell-ovi za waves su se zvali samo waveshell.dll bez obzira na verziju. Ako ti i tada ne bude radio, definitivno ti nije do waves-a jer evo, malopre sam otvorio logic sa waves-ima i sve radi, a i znam da nisam jedini.
#18 |
Pro Member
|
![]()
moguce je da to funkcionise... takvo eksperimentisanje jos nisam probao
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Prob'o ja, radi.
![]() BTW, Tu sam foru sad na?ao, Google rula, zainteresovao me čovek za tematiku. Ja sam uvek koristio DX u Logicu, nikad mi VST u petici nije radio.
#20 |
Junior Member
|
![]()
Hvala Dushane!Znam ja sve to oko Waves 5 na LAPu ali jedino me buni to shto sam disablovao sve plugine i VSTi i DX i pak neche da startuje.Pitao sam i nake druge forume i rekli su mi da je moguche da moja onboard sound karta koristi Hercules 16/12 FW drivere.Ali koliko ja znam onboard sound karta ne moze da koristi ASIO drivere(ne znam toliko.Mozda sam u krivo) jer problem nastaje kad LAP pochinje da uchitava ASIO drivere.Ne mogu da formatiram PC jer imam neke projekte koje snimam sa bendom u Sonar 4.Prvo chu da formatiram PC,ochistichu sve pa i onda ako ne radi zadnije reshenje je da se prebacim na Mac OS X
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|