|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Znam da on ima i tubetech i Paris, a mozda i urei, ali nisam odavno bio kod njega. Iskopacu negde radikalniju upotrebu Behringera ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Pa da, video sam na forumu
http://www.digital-cave.com/phpBB2/viewtopic.php?t=162 tik ispod Manley-ja ![]()
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
A gde je taj Beringer na ovoj slici?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
Predrag
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() 1.Behringer je ULTRALINK pro i sluzi mi samo za distribuciju signala do pojacala za slusalice... ![]() 2.ispod tubetecha nisu cigle(odgovor Predragu)...nego presana spuzva ili slicno...iz kutije DYNAUDIO bm15a zvucnika...sluzi da ublazi vibracije na Tuibetech,posto se ponekad zna ponasati mikrofonski ( pri jaaakom slusanju dobijes mikrofoniju ) ![]() 3. DA SAndro!!..to je TL AUDIO eq 1 (imam ih 2 komada ) i jos 2 x TL C1 ![]() 4.EMU PARIZA su 3 kom...sa 2 meca i 2 c16 kontrolera 5.o opremi?---pa nesto majkova...Brauner VM1, 3xmd 421,3xSM57,2 x Neumann k86,Audix D6,at 2500,2 x akg 451b,rode NTK,AKG d12,BEYER RIBBON 260 m....i jos nekih manje vaznih,,,, eto...ako Vas jos nesto zanimajte ..pitajte..sad cu biti tu... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ensoniq Emu Paris Pro | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 57 | 13-04-2007 01:28 AM |