|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Hvala ljudi na objasnjenjima, stvari sada mnogo jasnije.....
Koliko para toliko muzike ![]() Jos samo ostaje pitanje da li kombinovati UAD-a sa ovom Terratec karticom koju imam ili umesto UAD-a kupiti bolju zvucnu za iste pare i koristiti i dalje stare plug-inove..... Znam, znam, najbolje bi bilo i jedno i drugo....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() da citiram leshu..."sve je lako kad znas kako" *nemoj da mislis da tvrdim da ne vredi kupovati hardverske sintove...meni je daleko lakse programiranje [dobrih] zvukova u hardveru, ali mislim da je tvoja preporuka od 1500 evra za nekoga ko hoce bolji zvuk (bez uvrede) blago promasena... da odgovorim na pocetno pitanje - svakako ce ti uad poboljsati zvuk, iskljucivo pod uslovom da znas da upotrebljavas kompresore/eq-ove (uad nema [puno] preseta...dobijas bolji zvuk ali i dalje moras sam da dodjes do njega...samo mnogo lakse u odnosu na soft sintove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ton magistar
|
![]()
od elektronske muzike bez hardwarea i/ili creamwarea nima nista.
![]()
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Tesis se!!! ![]() Soft sintisajzeri su naravno u igri,ali hardverski su tu za masivne i mocne lead-ove,pad-ove,basove itd... gde su softverski inferiorni. Soft cesce koristim za arpegio,seq,... i u kombinaciji sa hardverskim za pravljenje novih farbi... ali osim V-Station-a i Reaktora i mozda jos kojeg,upotrebu soft sintisajzera sam sveo na minimum... cesce su to sample based sintisajzeri kao Trilogy itd... Last edited by Gianfranco; 14-09-2005 at 05:28 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
ne zelim da odajem tajne, ali itekako ima dobrih soft sintisajzera.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderator
|
![]()
Sandro je definitivno u pravu, bas sam juce radio test DSP synth-ova vs. VST i zakljucio da su CW synth-ovi mnogo progresivniji, fleksibilniji, dinamicniji, avangardniji i uopste dublji od VST-a.
![]() |
#17 | ||
Administrator
|
![]()
voleo bih da svi koji su za/protiv barem navedu neki katastrofalan/odlican plugin...
na kraju krajeva, hartmann neuron je bolji od nekog besplatnog synthedit vst-a, ali je i reaktor bolji od novationa...itd, itd...kapirate na sta mislim... Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A i B recimo,logican zakljucak da: 1. nisam dovoljno istrazivao ... ili 2. je logicnije da sam dosta istrazivao,pa onda se ispostavilo da imam potrebu samo za A i B a da ostale gotovo nikada i ne koristim. Prvo ovladajte logikom,pa onda mozemo da komuniciramo bez predrasuda i pretpostavki... A ono sto ne zelis da otkrivas tajne,nema problema,jer znam na sta mislis... Zaista su odlicni! I za tu svrhu su mozda i najbolji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
alektom ja imam potpuno identican problem sobzirom da radimo sa istim kartama,a ja bas nesto razmisljam o tom ultra uad-u,ali ni sam ne znam da li kupovati uad-a ili da kupim digi 002 rack i predjem na pro tools [ova solucija smara jer moram iz pocetka da se smaram sa ucenjem pro tools-a]...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
a za tajne... to su male tajne velikih majstora kuhinje.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje u vezi SansAmp PSA-1 | vly | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 09-10-2009 10:31 PM |
Pitanje u vezi monitoringa | Jan | Monitoring | 11 | 13-08-2009 03:42 AM |
PITANJE u vezi luna2 | trovac | DSP forum | 5 | 15-06-2005 01:04 AM |
pitanje vezi pluginovi | saki | Audio Software | 8 | 16-05-2005 11:47 AM |