|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() koliko para toliko i muzike...u ovom slucaju struje...mada pazi, nekad ova racunica djeluje i obrnuto proporcionalno ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Radi se o 4 kompa, 6 monitora, mixer, rack, audio monitori(dva para)...
Bilo bi dobro kad bi mogao stavit sve kompove sa monitorima. Trbam samo izracunat kolika je snaga potrebna. Vec imam neke varijante. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
E onda spremi lepe pare
![]()
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() trebat ce poprilicno jak UPS da izdrzi sve to
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ima jako prljavu sinusoidu na izlazu ![]() pogledaj samo koliko kostaju pristojni APC ups-ovi duplo manje snage...sve ti je jasno! uzmi radije jedan dobar ups za glavnu masinu da ne izgubis projekt ako dodje do pada napona.
![]() |
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sto se tice pada napona,to je rjeseno. Strah me jedino nestanka struje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Zvina, zasto mislis da je Phonicov strujni adapter lose rjesenje? Kad bude love za Furmana, bit ce i Furmana. Al sad mi je ovaj koncept u glavi. Grunut cu lovu za elektricara da mi sredi struju, da mi izvadi s glavnog voda trofaznu struju i to mi provede u studiju. Tako ne moram brinut jel na drugom katu pale bojler ili vesmasinu. Utrpat cu se prije svih brojila da budem prvi do izvora u zgradi. I sad kad (ne) ostane love, uzeo bi za rack jednog tog Phonica cisto da sam malo mirniji. Ne ocekujem cuda. Al za 100 eura se nekako mirnije osjecam kad znam da su mi svi uredjaji na urednoj masi i da ima nesto sto pazi bar malo na struju. Mislim da je to okej. Jos stavim komp na neki UPS sa filterom kasnije kad se skupi para i mislim da sam miran. Hvala Bogu, mikser ima dobro eksterno napajanje tako da je struja u njemu relativno cista.
Jel netko zna koja je negdje prosjecna snaga UPSa potrebna za komp koji ima u sebi par hard diskova, graficku i zvucnu? Jel 300W okej?
![]() |
#19 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Imam ja jos jedno pitanje (hehe
![]() Koja je fora sa tim razlicitim standardima spajanja na racunalo? Neku su usb, neki DB-9, RS232... Sta je to? Pa sta nije poanta da se UPS spoji na strujni kabel i onda dalje iz njega struja u komp??
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows VISTA 64 bitna verzija: koji softveri rade na tome ? | MrHeavy | Audio Software | 8 | 23-05-2008 05:16 PM |