|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
u tom paketu se nalaze:
- Brick Wall Peak Limiter - Master Limiter - Noise Gate / Limiter pretpostavljam da si mislio na master limiter ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Upravo taj.Zlo kako radi!
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
ja sam furao ovaj brickwall a pre njega vezem onaj kompresor CP2S da dignem nivo... stvarno zverska kombinacija sto se boje tice.. odlicno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vibrator
|
![]()
ljudi, nemojte biti smesni.. uporedite i sami..
timeworks je i dalje najbolji transparentni native limiter. tacka. po meni, limiter i treba da bude transparentan, dok pre njega mozete farbati zvuk koliko vam je volja.. ovaj blue tubes mastering limiter pre svega nije limiter ! ![]() bez problema sam njime isao preko nule.. verovatno su zbog toga stavili i onaj brickwall koji takodje farba zvuk, pa zamislite krajnju kombinaciju.. ![]() jos na ovom bt mast.lim. nema podeoka u dB, pa sam uporedjivao sa timeworks-om na otprilike istoj jacini (kod tc-a sam stavio soft mod da bi test bio sto priblizniji), ali bt distorzira i pumpa.. slobodno probajte i sami.. jedini koji moze timeworksu da pridje je sinus peakcomp.. ali je tc i dalje sampion.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
To sam i mislio .....
![]() Hvala ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Il sam lud il blesav ili čorav ali ja nevidim nigdje Timeworks LIMITER (na njihovom sajtu).Dajte mi to alo razbistrite
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Vibrator
|
![]()
timeworks mastering compressor..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Si! To sam i mislio..!
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Je li ko od vas probao Adaptive Limiter, Logic-ov limiter. On bi trebao da radi veoma dobro. Ajde ako vas ne mrzi (Max
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|