|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Meni najvise smeta bas gitara, koja ima veliku i cestu rezonanciju. Jedan multibend na njemu bi bas prijao. Bubnjevi, slazem se sa prethodnicima. Vokali tanki, prostori neubedljivi. Mix dobar. Sta si hteo da kazes sa time da je snimano na Luni?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderator
|
![]()
Bas je uzas, toliko jaka rezonanca koja guta citav miks, bubanj bez ikakve definicije.
![]() |
#14 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() je, je... luna je poznata po temu sto ucini rezonanciju na basu i bubnju. zna se dogodit da sama ubaci i neki prelaz na bubnju i krivi ton na basu, koji uopce nisu odsvirani. ![]() mislin... stvarno... ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Sto vise citam teme na forumu sve vise zelim tu Lunu da probam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ps. ajde, pretjerasmo vise....evo, WC je zakon. ja ga vise ne spominjem na forumu (osim ako se ne razvije neka dobra sala u kojoj zbilja necu odoliti, samo tada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Naravno da je ono za Lunu bila sala
![]() Nego, nije, mi nesto jasno. Radili smo na dobrim monitorima i na njima je sve zvucalo OK. Kad sam doneo snimak kuci i pustio ga na Adamima - haos!!! Sve ono sto ste rekli sam cuo (totalni raspad 'dole')! Zbog toga sam i bacio mix na forum da vidim sta se tu stvarno dogadja. Dobro, ne smem da se vadim na objektivno lose instrumente bass i bd, i jako kratko vreme rada (na nepoznatom DAW-u, sa drugim plug-insima) , ali me slusanje u skoli sad zabrinjava. Sto je najgore, i profesor je bio tu kad su fakticki zavrseni bass i bubanj(posle smo ih 'samo malo' peglali), a on je stvarno baja Hvala svima ![]() ADAMs rulz! ![]()
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Mix je po meni ok, ali je sama numera... mislim... ja ne umijem da shvatim onakve stvari.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() bdv: ako vas toliko (zvina, oggy, off) veseli gadit cw, saljite nama 'creamwareovcima' mejlove i u njima gadite cw, a mozete i slat anonimne pritnje, da ako se ne rijesimo cw kartice, da ce te nan vrc kucu uzrak. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Ma, ljudi, to vam je kao ono Partizan-Zvezda ili Bili-Modri
![]() Obecavam da se necu vise saliti na racun Lune, Pulsara, Scopa, Noah ,Tripledata..................NIKAD! Nego, ima li ko predlog kakve intervencije za onaj mix?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|