|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
A kakav problem restarta? :oops:
Kod Emu?!?! Jebote, ja ko da imam neke druge kartice! Zale se ljudi na Teratec, zale se na Emu, a meni sve to radi i to OK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Imam slicne probleme sa 1820...
Ima da oteram e-mu u qrz, za koji mesec uzecu RME i UAD ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Meni takodje 1212m radi perfektno jos od prvog update-a na 1.6 drivere.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kako kazem, problem je rijesen vec u 1.8 beti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ne volim sto ce ovo citati CW-ovci, ali pre neki dan mi je jedan trgovac muzickom opremom rekao da ce se povuci iz EMU price, jer ima jako puno reklamacija na Hardware kod 1820(m), a i da kupci imaju problema sa 1212m (a i ostalim kartama) sa driverima.
Meni se desi na 1212 da se nekad zaglupi, pa trazi restart, ili da sam od sebe pojaca Master regler do kraja. Naravno, pravi problemi su bili dok nisam updateovao drivere na 1.6. Ali, TO NIJE NISTA KAKVIH SAM NEVOLJA IMAO SA CW LUNA ![]()
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Da ne koristis mozda AMD?
![]() ![]() ![]() Ja nemam nikakvih problema, niti rusenja SX-a niti Asio drivera... Koristim od Januara i nisam cak ni sistem reinstalirao, vec je ostao stari od ko zna kada... Dnevno radi barem 10 sati i to sve OK Moguce je da se to desava sa 1820 zbog audio dock-a, ali ja zaista nemam nikakvih problema. Istina, planiram da uzmem RME, ali iz cisto prakticnih razloga i mogucnosti XLR AES/EBU konektora, mada mislim da ostavljam i Emu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ako sta krepa, krepat ce hardver...a to se mijenja, garancija postoji. nego, kad smo vec kod krepavanja, kakvu sam sada havariju na poslu imao, hijoooooj. radim na na masini (dual xeon @ 3ghz) kad odjednom se sve uspori i slijedeci moment pocne alarm da tuli, na kucistu se pale crvene lampice...ja gledam, nista mi nije jasno....resetiram masinu, odem u bios kad imam sta vidjet, jedan od procesora se przi na 90+ stupnjeva! otvorim kuciste a ono ventilator na njemu stoji....tko zna koliko ima da je krepao samo sam tek danas masinu opteretio do maksimuma. i skoro ostao bez polovice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Meni jedno tri meseca na starom Intelu nije radio cooler i to sam tek na kraju ukapirao... Bilo mi malo cudno sto je temperatura 80, ali je radio bez problema. Sve to dok mi nije dosao drugatr i slucajno to primetio, otvorio kuciste, a u cooleru blato
![]() ![]() ![]() AMD radi bez coolera 3,5 sekundi... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
to je bila lekcija, ne gasi "fan warning" u BIOSU ![]() kad pogledam, zbilja imam srece sa ovim stvarima (da se ne ureknem sad)... stari celeron 533 overclockan na cca 800 Mhz je radio pola godine sa krepanim ventilatorom...i to na onom malom smecu od kulera....i evo ga, radi i dan danas kao kucna internet/word/solitare masina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() ja ne mogu zamislit rad bez pulsara. radin sa klijentima di nesmi bit kompromisa, samo 100% stabilan i funkcionalan system dolazi u obzir i ja to iman sa creamwareom. imas li jos lunu? ako imas napravi novi topic i provat cemo skupa rijesit problem DA NE OFTOPICARIMO!!! ionako je na forumu sve vise spama. ![]() ako meni mogu u istom konpjuteru bez najmanjega problema radit pulsar, 2 uada i powercore, moze tebi i luna. ma sto 'moze', MORA!. a kad se jedan put ukrcas na pravi nacin u cw world i kad zaista shvatis koje mogucnosti routhinga, koje instrumente i efekte daje taj system, tesko da ces vise moc zamislit rad bez njega. ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|