|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ceca je zakon, mada ni Lane nije toliko los
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ipak imam najbolje zelje, kako kaze jedan poznanik, sve ih pobijte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Pazi, ja vec dugo razmisljam o jednom humanijem nacinu osvete 8) , ali mi je problem sto ne znam grcki, turski, iranski, azerbejdzanski, bugarski..... i ostale jezike sa cijeg govornog podrucija potice vecina originalnih pesama koje pevaju nasi dragi umetnici
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Mogli bi malo da poradimo na tome. Internet je cudo
![]()
![]() |
#17 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Sve je isto, samo njega nema.. Bez daljih komentara
p.s dabogda se FC Obilic borio za opstanak u 4 ligi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]()
OFF:
Quote:
Znate onaj hit od Indire koji se zove valjda "Tetovaza" .Odmah upada u oci jer s jedne strane cujete svetski produciranu trance muziku i lose produciran vokal. Da! Zamislite drskosti,uzeli su kompletnu stvar (koja u sebi nema vokale,vec je instrumentalnog tipa) i ubacili Indirin vokal (znam i ko je to uradio,ali nije bitno). I jedan moj poznanik koji se zesce lozi na trance je poludeo i kontaktirao grupu cija je to muzika. Rekao im je o cemu se radi i momci su se samo nasmejali,rekli nesto u fazonu... "cool,nego kakva je situacija u Srbiji da dodjemo da gostujemo jednu noc!" Dakle bolelo ih je uvo za to,sto im je neko u Srbiji maznuo stvar (ma gde da dodju ovde,kada niko nije cuo zan njih ![]() Sta reci kada u isto vreme mozete da slusate aktuelni hit Natase Bekvalac za koji ponosno kaze da je njena autobiografska pesma a istovremeno na nasim radio-stanicama slusate indenticnu pesmu-original u izvodjenju grcke pevacice. Ovde je svaka bolja pesma - ukradena a tekstovi su pravljeni po istom kalupu.Ocajnicki traze neku rec koja jos nije iskoriscena i onda kada je na silu ubace (nema veze sto strci - i treba da strci! ![]() to hit. Mislim da bez obzira sto strane grupe ne zele da se cimaju zbog ove mizerne i za njih nebitne zemlje cuda,MORA DA DRZAVA OFORMI SPECIJALAN SUD KOJI CE SAM DA KAZNJAVA I ZABRANJUJE KRADJE MUZICKIH DELA.Dakle takav sud ,gde bih ja kao gradjanin mogao da dodjem i tuzim XXXX sto je ukrao numeru YYYYY od ZZZZZ i u roku od jednog dana XXXXX bi morao da plati minimum 100 000 evra kaznu drzavi. To je jedan od nacina da se u ovoj zemlji pocne da komponuje! To je jedan od nacina da se smeni postojeca shund-garnitura. To je jedan od nacina da kompozitori postanu trazeni i da mogu da zive od toga a ne da rade za smesne pare (ili uopste ne rade,jer im se vise isplati da odu da peru klozete u Nemackoj). To je jedan od nacina da drzava skupi dosta novca koji moze da pametno ulozi... Ali kome ovo pricam? Glasao sam za DOS ,a onda je taj isti DOS postavio Marinu Tucakovic za direktora Beovizije. Ljudi,da li je nesto bilo povodom onoga sto je ona ucestvovala kao autor na 2-3 pesme pod pseudonimom Maja Milos iako je to najstroze zabranjeno ? Sta radi ova vlast? Da li ima muda da se suoci sa stvarnim problemima ili cekamo da se stvari same od sebe promene??? Nekako sve ide jako sporo ...zasto???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ceca music studio | STUDIOTON | Razno | 135 | 16-02-2009 06:44 PM |
Ceca Palada Demo... | Bitch | Promocija radova | 35 | 08-02-2007 08:09 PM |