Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-05-2005, 11:35 PM   #11
idekius
Mason

idekius's Avatar

Old 01-06-2005, 12:07 AM   #12
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Ceca je zakon, mada ni Lane nije toliko los
Old 01-06-2005, 12:08 AM   #13
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Default Re: CECA - rejverka

Quote:
Originally Posted by OFF
Joj, ne znam sta se ti bunis protiv Cece, ne znas da je nama ovde bar 10 puta gore

Najcrnje, sto nije ni usamljena ni najgora
bunio bi se i ti da ti je stari (roker) kupio digitalnu satelitsku da bi gledao pink i slicne tvorevine...i sto je najgore, hoce da navuce moju jednoipolgodisnju ne?akinju, srecom ona slusa svog ujku koji je hrani sa kvalitetnom muzikom

ipak imam najbolje zelje, kako kaze jedan poznanik, sve ih pobijte
zvincic is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 12:23 AM   #14
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Pazi, ja vec dugo razmisljam o jednom humanijem nacinu osvete 8) , ali mi je problem sto ne znam grcki, turski, iranski, azerbejdzanski, bugarski..... i ostale jezike sa cijeg govornog podrucija potice vecina originalnih pesama koje pevaju nasi dragi umetnici
Old 01-06-2005, 12:25 AM   #15
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Pazi, ja vec dugo razmisljam o jednom humanijem nacinu osvete 8) , ali mi je problem sto ne znam grcki, turski, iranski, azerbejdzanski, bugarski..... i ostale jezike sa cijeg govornog podrucija potice vecina originalnih pesama koje pevaju nasi dragi umetnici
zanimljiv nacin osvete, sto jest jest
zvincic is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 12:31 AM   #16
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Mogli bi malo da poradimo na tome. Internet je cudo
Old 01-06-2005, 01:46 AM   #17
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Veruj mi da Grci, Turci i sl. za sve to znaju i SOKOJ je uvek bio upozoren, samo sto SOKOJ nije radio svoj posao...
Old 01-06-2005, 01:56 AM   #18
Altek
Member

Altek's Avatar

Sve je isto, samo njega nema.. Bez daljih komentara

p.s dabogda se FC Obilic borio za opstanak u 4 ligi
Altek is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 02:58 AM   #19
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Altek
p.s dabogda se FC Obilic borio za opstanak u 4 ligi
Old 01-06-2005, 06:51 AM   #20
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

OFF:
Quote:
Pazi, ja vec dugo razmisljam o jednom humanijem nacinu osvete Cool , ali mi je problem sto ne znam grcki, turski, iranski, azerbejdzanski, bugarski..... i ostale jezike sa cijeg govornog podrucija potice vecina originalnih pesama koje pevaju nasi dragi umetnici
Ljudi,mrka kapa.
Znate onaj hit od Indire koji se zove valjda "Tetovaza" .Odmah upada u oci jer s jedne strane cujete svetski produciranu trance muziku i lose produciran vokal.
Da! Zamislite drskosti,uzeli su kompletnu stvar (koja u sebi nema vokale,vec je instrumentalnog tipa) i ubacili Indirin vokal (znam i ko je to uradio,ali nije bitno).
I jedan moj poznanik koji se zesce lozi na trance je poludeo i kontaktirao grupu cija je to muzika. Rekao im je o cemu se radi i momci su se samo nasmejali,rekli nesto u fazonu... "cool,nego kakva je situacija u Srbiji da dodjemo da gostujemo jednu noc!" Dakle bolelo ih je uvo za to,sto im je neko u Srbiji maznuo stvar (ma gde da dodju ovde,kada niko nije cuo zan njih ). Covek kada se malo bolje zamisli ,vidi koliko je ovo "nebitna" zemlja,zemlja uzasa.
Sta reci kada u isto vreme mozete da slusate aktuelni hit Natase Bekvalac za koji ponosno kaze da je njena autobiografska pesma a istovremeno na nasim radio-stanicama slusate indenticnu pesmu-original u izvodjenju grcke pevacice.
Ovde je svaka bolja pesma - ukradena a tekstovi su pravljeni po istom kalupu.Ocajnicki traze neku rec koja jos nije iskoriscena i onda kada je na silu ubace (nema veze sto strci - i treba da strci! ) - misle da je
to hit.

Mislim da bez obzira sto strane grupe ne zele da se cimaju zbog ove mizerne i za njih nebitne zemlje cuda,MORA DA DRZAVA OFORMI SPECIJALAN SUD KOJI CE SAM DA KAZNJAVA I ZABRANJUJE KRADJE MUZICKIH DELA.Dakle takav sud ,gde bih ja kao gradjanin mogao da dodjem i tuzim XXXX sto je ukrao numeru YYYYY od ZZZZZ i u roku od jednog dana XXXXX bi morao da plati minimum 100 000 evra kaznu drzavi. To je jedan od nacina da se u ovoj zemlji pocne da komponuje!
To je jedan od nacina da se smeni postojeca shund-garnitura.
To je jedan od nacina da kompozitori postanu trazeni i da mogu da zive od toga a ne da rade za smesne pare (ili uopste ne rade,jer im se vise isplati da odu da peru klozete u Nemackoj).
To je jedan od nacina da drzava skupi dosta novca koji moze da pametno ulozi...

Ali kome ovo pricam?

Glasao sam za DOS ,a onda je taj isti DOS postavio Marinu Tucakovic za direktora Beovizije. Ljudi,da li je nesto bilo povodom onoga sto je ona ucestvovala kao autor na 2-3 pesme pod pseudonimom Maja Milos iako je to najstroze zabranjeno ?

Sta radi ova vlast? Da li ima muda da se suoci sa stvarnim problemima ili cekamo da se stvari same od sebe promene???
Nekako sve ide jako sporo ...zasto????
Gianfranco is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules