|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mislim da to uopste nije losa varijanta, npr mesec dana gratis, pa onda po npr 10tak evrica za forum. Moglo bi se s tim novcem uraditi sto-sta korisnog za Rumski, a mislim da je dati tako neku cifru jako malo u odnosu na to sta ovde dobijamo
![]() |
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]()
licno mislim da clanarina nije resenje, ali bi mogli da radimo na principu donacija, tj. ko hoce da pomogne..
problem je vise pravne prirode, ocekujem da dr.Ru odgovori na ovo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Pravno ili jnepravno, ali taj novac ne bi bio mali i znacajno bi unapredio forum. 600x 10 je 6000 evra, a za te pare, moze svasta da se uradi. Verovatno u tom slucaju ne bi bilo toliko clanova, ali ni to nije lose. Kako god, 10 evra na godisnjem nivou nije nista za svakog od nas, a puno znaci za funkcionisanje foruma. Ako se uzme da neki sticu kompletno znanje ovde, to je za njih poklon sa neba, ali bukvalno. Ja sam za!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vibrator
|
![]()
recimo da se clanarina naplacuje, pretpostavljam da bismo izgubili 70% clanova, ali bi zato ostali oni "ozbiljni"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
U tom slucaju bih pristao i na 20 evra clanarinu!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
10 evra godishnje zaista nije mnogo ... toliko otprilke i baba sera uzme svakome za godinu dana
![]()
![]() |
#20 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Salim se naravno... osecao bih se potbouno slomljenim i tuznim ukoliko turbo folk kolege sa yu midi nebi svracale ovde :roll: Zivot bi mi bio prazan bez price o midi fajlovima, tercama za Korga... P.S. Bolje da prekinem dok mi ne poraste nos ![]() ![]() ![]() Sad ozbiljno... Ja nisam primetio da je odnos prema turbacima los... niko ih ne dira, e sad sto dodje do diskusije kad neko krene da tripuje kako je turbo-folk sam vrh umetnosti, to je druga stvar... Naravno da onda svako kaze svoje misljenje... Ima ovde ljudi koji to vole, a ima i onih, poput mene, koji su zgrozeni takvim stvarima...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi hosting | diviner | Obavestenja | 0 | 26-03-2009 10:27 PM |
Novi hosting | diviner | Obavestenja | 53 | 01-04-2007 01:27 PM |