Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2005, 02:02 AM   #11
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

LeGreen:
baci neki PM
Old 08-06-2005, 12:00 PM   #12
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by dr.Ru
u pitanju je VeratNet. Za sada ne postoje planovi za preselenje u roku od 1 godine, jer nemamo novaca za drugi hosting. Jedino imamo novaca da promenimo server i uzmemo veci paket, jer je ovaj od 100MB postao mali, a to cemo i uraditi do kraja 2005. Za promenu hostinga, moramo imati sponzora.
A da li se razmisljalo o placanju clanarine na rumskom?
Mislim da to uopste nije losa varijanta, npr mesec dana gratis, pa onda po npr 10tak evrica za forum. Moglo bi se s tim novcem uraditi sto-sta korisnog za Rumski, a mislim da je dati tako neku cifru jako malo u odnosu na to sta ovde dobijamo
Old 08-06-2005, 12:08 PM   #13
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

licno mislim da clanarina nije resenje, ali bi mogli da radimo na principu donacija, tj. ko hoce da pomogne..
problem je vise pravne prirode, ocekujem da dr.Ru odgovori na ovo..
lesha is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2005, 02:14 PM   #14
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Pravno ili jnepravno, ali taj novac ne bi bio mali i znacajno bi unapredio forum. 600x 10 je 6000 evra, a za te pare, moze svasta da se uradi. Verovatno u tom slucaju ne bi bilo toliko clanova, ali ni to nije lose. Kako god, 10 evra na godisnjem nivou nije nista za svakog od nas, a puno znaci za funkcionisanje foruma. Ako se uzme da neki sticu kompletno znanje ovde, to je za njih poklon sa neba, ali bukvalno. Ja sam za!
Oggy is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2005, 02:21 PM   #15
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

recimo da se clanarina naplacuje, pretpostavljam da bismo izgubili 70% clanova, ali bi zato ostali oni "ozbiljni"...
lesha is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2005, 02:29 PM   #16
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

U tom slucaju bih pristao i na 20 evra clanarinu!
Oggy is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2005, 05:32 PM   #17
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy
U tom slucaju bih pristao i na 20 evra clanarinu!
Oggy, pakosnice
Old 09-06-2005, 12:05 AM   #18
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Quote:
Originally Posted by lesha
recimo da se clanarina naplacuje, pretpostavljam da bismo izgubili 70% clanova, ali bi zato ostali oni "ozbiljni"...
To bi se tacno tako i desilo, ali ja sam i pored tih predvidjanja za naplacivanje clanarine uvek i bio, jer ne volim da me neciji volunterski rad opterecuje kao crni kamen. Vecno sam zahvalan, u prvom redu svim starijim clanovima (Dr.Ru, Diviner, Pure, Jadran, Sandro, Eon, Deky, Pedja i ostali) na nivou znanja koji sam podigao za dve godine i mislim da to znanje stvarno treba platiti, ali isto tako mislim i da smo ucili svi zajedno jedan od drugoga! Volim da platim i da se osecam ravnopravnim i opustenim. Inace, mislim da se masovnost foruma vise gubi neadekvatnim odnosom prema ljudima koji vole i sviraju folk muziku, pa oni ili kruze nesigurno oko ovog sajta, ili beze na druga mesta gde se osecaju slobodnijim. Takav, pomalo potcenjivacki odnos je potpuno pogresan, pokusavao sam o tome vise puta govoriti, ali sam odmah okvalifikovan kao jedan od njih, kao da se nijedan beli covek nije borio za slobodu crne rase....eto, malo slikovito da se izrazim. Ja sam za ravnopravnost u svakom pogledu. Na mom buducem sajtu ce glavna parola biti - Muzicari svih zemalja, ujedinite se!
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2005, 12:31 AM   #19
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

10 evra godishnje zaista nije mnogo ... toliko otprilke i baba sera uzme svakome za godinu dana
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2005, 01:22 AM   #20
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli
Inace, mislim da se masovnost foruma vise gubi neadekvatnim odnosom prema ljudima koji vole i sviraju folk muziku, pa oni ili kruze nesigurno oko ovog sajta...
Ne bih ronio suze ako ga zaobidju

Salim se naravno... osecao bih se potbouno slomljenim i tuznim ukoliko turbo folk kolege sa yu midi nebi svracale ovde :roll:
Zivot bi mi bio prazan bez price o midi fajlovima, tercama za Korga...

P.S. Bolje da prekinem dok mi ne poraste nos

Sad ozbiljno... Ja nisam primetio da je odnos prema turbacima los... niko ih ne dira, e sad sto dodje do diskusije kad neko krene da tripuje kako je turbo-folk sam vrh umetnosti, to je druga stvar... Naravno da onda svako kaze svoje misljenje...

Ima ovde ljudi koji to vole, a ima i onih, poput mene, koji su zgrozeni takvim stvarima...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules