Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 17-05-2005, 11:14 AM   #11
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Ajde kad vec dajete predloge....

Predlozio bih da se promeni dosadasnja praksa zakljucavanja tema. Zasto?
Desavalo se da se povedu neke zustre rasprave, i pre njihovog epiloga, tema se zakljuca. Onda jedni drugima ostaju duzni, to se prenosi na druge topike. Neko ko bi mozda smirio tenzije ne moze vise da se ukljuci u raspravu. A te zakljucane teme nekako najvise bodu oci. I sto je najgore, ostre reci, ili ne daj boze uvrede, najcesce ostanu u toj zaklj. temi.
Znaci, ne izbaciti zakljucavanje kao metod (u nekim situacijama je zaista najbolje resenje), vec dati Admin. slobodu da izbrise ili edituje retroaktivno sve problematicne postove u toj temi, pa tek onda zakljucati, ako treba.
OFF is offline  
Old 17-05-2005, 11:37 AM   #12
milosjeftic
Banned

Rasprave i svadje se javljaju onda kad se nista interesantno ne pise ili desava . Ako hocete da svadja nestane , pokrenite temu koja je interesantnija od prepucavanja . Evo skroman predlog na koji niko nije obratio paznju :

http://www.rumski.com/forum/viewtopic.php?t=3695
milosjeftic is offline  
Old 17-05-2005, 11:38 AM   #13
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

Ja sam imao drugaciji predlog, koji sam po logici stvari predlozio dr.Ru-u.
I koliko mi se cini, on je moj predlog onako okvirno prihvatio.
Ako jeste, verujem da ce u skorije vreme ovu ideju predstaviti svima na forumu.
Jer ovo sto Idekius kaze, to ima smisla, ali je suvise komplikovano.
Treba pojednostaviti stvari.
Problem se moze resiti i bez zutih kartona.
Old 17-05-2005, 03:19 PM   #14
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Po meni administrator treba samo da da predlog za necije banovanje(posle opomene i brisanja nezeljenog i neprikladnog posta doticne osobe) , a to bi trebalo onda ici na glasanje. Deky je i ranije imao dobrih ideja, a jedna od njih mu je bila da se zabrani brisanje svojih postova! Dodao bih samo da bi to trebalo da vazi za postove koji su stariji recimo od 24h!
Mogli is offline  
Old 17-05-2005, 04:35 PM   #15
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by AVaX
Problem se moze resiti i bez zutih kartona.
Ja 'tedoh da budemo malo milosrdni, da ne piju ban bas za prvu gresku Inace sto se mene tice, podrzavam svako sankcionisanje budalastina i gluposti...

Cak bih od kriticnih poruka banovanih clanova napravio podforum - Memorijalni Centar-Aleja Banovanih, u kojoj ,naravno, nebi moglo da se postuje, vec da neupuceni chlanovi imaju odlican primer sta se ne sme i za sta se dobija titula bana...

Vec sada imamo par primerka za banchinu-kapitalca

Ma kako god, samo da se spreci da pojedinci koriste forum i njegove clanove kao psihijatrijski kauch...
Old 17-05-2005, 05:03 PM   #16
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Bravo Deki. Imam i ja, cak mislim da ce se u 99% podudarati
Oggy is offline  
Old 17-05-2005, 06:54 PM   #17
ProkDu
Pro Member

ProkDu's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Ma kako god, samo da se spreci da pojedinci koriste forum i njegove clanove kao psihijatrijski kauch...

Old 17-05-2005, 08:22 PM   #18
ridge
Stara Rumski Elita 2003.

ridge's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy
Evo, na primer:
Pojavi se pre neki dan osoba na sekciji gde sam ja urednik i kao svoj prvi post najstrasnije popljuje sve ucesnike istog koji su do tada u miru raspravljali oko izbora opreme. Ja ga opomenem da edituje uvredljive delove posta-nista, opomenem jos jednom- opet nista... Ja lepo sam izbrisem uvredljive delove i mirna Bosna. Kada to sledeci put uradi, bice izbrisana cela poruka, ali ne zato sto ja imam nesto protiv njega, vec zato sto on ima protiv ljudi koje cak i ne zna, a pljuje po njima. Moje je da ih stitim tamo gde imam mogucnosti.
E al pristup ti je pogresan a to i pravi probleme, ok dosao je neko iz nebesa rekao sta je imao da kaze bio je malo grublji (mozda i uvredljiv) i to je njegov problem jel sve sto napise utice na to kako ce ga drugi clanovi foruma prihvatiti i kakvu ce sliku imati o njemu. Kad se pojavi tako neki ispad treba to jednostavno zanemariti, ostaviti bez reakcije ko da ne postoji. Sta god mi neko rekao na ovom forumu kolko god bilo uvredljivo ne moze me navesti na uvredljivu raspravu jel ulazeci u istu samo omalovazavam samog sebe.
Znaci prostim ignorisanjem takvih ispada nedaje se materijala da se isti ponavljaju.
Ovakvih stvari ce sigurno biti jos vise s obzirom da se popularnost ovog foruma povecava i ako sad svakoj budali koja se pojavi budemo objasnjavali pravila i ucili ga domacem vaspitanju forum ce izgubiti smisao.
Znaci treba brisati samo krajnje prostacke poruke i vredjanja na licnoj osnovi sve ostalo ignorisite ako vam se ne dopada.
ridge is offline  
Old 17-05-2005, 08:28 PM   #19
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Quote:
Originally Posted by ridge
... ok dosao je neko iz nebesa rekao sta je imao da kaze bio je malo grublji (mozda i uvredljiv) i to je njegov problem jel sve sto napise utice na to kako ce ga drugi clanovi foruma prihvatiti i kakvu ce sliku imati o njemu. Kad se pojavi tako neki ispad treba to jednostavno zanemariti, ostaviti bez reakcije ko da ne postoji. Sta god mi neko rekao na ovom forumu kolko god bilo uvredljivo ne moze me navesti na uvredljivu raspravu jel ulazeci u istu samo omalovazavam samog sebe.
AMIN!!!
SumAnuT is offline  
Old 17-05-2005, 11:34 PM   #20
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Quote:
Originally Posted by ridge
Znaci treba brisati samo krajnje prostacke poruke i vredjanja na licnoj osnovi sve ostalo ignorisite ako vam se ne dopada.
Ridge je Kralj! Nema nista gore od ignorisanja! To je jace od bilo koje reci!
Mogli is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules