|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
masa=uzemljenje ?
glup sam po prirodi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Mozda sam malo zakasnio,ali znam da se sum javlja ponekad kada su sve sprave uzemljene,zato neki Amp-ovi imaju prekidac za iskljucivanje uzemljenja,da ne duzim,jednostavno uzmes na pr. komp i ubodes ga u uticnicu sa uzemljenjem,a ostalo na razvodni kabal na kome otkacis uzemljene,a sve to na jednu fazu,pa sad resi to kako hoces.Ako ti je na primer,komp uzemljen,onda je uzemljeno i sve ono sto ubadas u njega.Meni se taj sum ljavlja kad ubodem iz klavijature audio out u muzicku kartu u in,a nenormalno se pojaca kad na klavijaturu ubodem MIDI in-out i out-in u komp,zato ubodem klavijaturu u uticnicu bez uzemljenja i sum nestaje
![]()
Gde je neznanje sreca,glupost je biti mudar ![]() Last edited by statusband; 11-10-2005 at 01:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
a meni se juce desilo da sam dobio prijem radio-stanice na gitarskom pojacalu! casna rec, kunem vam se zivotom, a i Blek je imao slican slucaj na vroomu.. Decko ubo gitaru u pojacalo kad ono tamo pichi Firewoman od Cult-a, i najava za koncert Lira Veg-e.. e i to je tako sviralo sve dok se u isti produzni nije ukljucilo i pojacalo za slusalice, kad je radio-prijem nepovratno nestao, jednostavno, posle se nije vratio kad sam izbo pojacalo... teo sam da snimim, mada sam bio u guzvi, a ionako zvuci kao normalan tranzistor pa mi niko ne bi verovao... a ono tamo Marshall svira..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Desava se,pogotovu na nekim starim PA Mix-erima.Ja i ortaci smo kao klinci svirali na nekom Solton-u PA Mix-u,pa se neka radio stanica cula non-stop.Nije se cula za vreme svirke,ali cim stanemo sa svirkom,zagomila,pa ljudi gledaju ko je ukljucio tranzistor,tako da smo svirali bez pauze dok nismo nabavili drugi,pa smo onda mogli malo i da odmorimo :o
![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|