|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Hvala .... samo sam hteo da kazem da prilicno strucni ljudi , od struke ne slusaju muziku ..... u tim momentima se trudim da budem glup i da slusam
![]() A voleo bih da ti posaljem neke radove koji su stvarno uspeli a nisu upropasteni od strane " strucnih " ljudi iza mene .... na zalost sam se odlucio da od pre jedno sest meseci sve na kraju uradim sam ...... Ako su ti se doticni radovi svideli .... ovi ce ti se veoma dopasti .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Nisam ja ni mislio bas na *****. Vise na " ****** " i na " **** ". I kod ****** se cuju odlicni momenti, ali sam mu odmah rekao da su mu sprzili plocu u postu jureci RMS. Ne znam da li je to tvojih ruku delo, ali i nova " ***** " zvuci odlicno (barem ona jedna nova pesma sto sam cuo na TV-u).
Svakako bih voleo da cujem, ako si ti u mogucnosti i ako smes da dajes drugima na uvid ( ne misleci na licno tebe vec na odobrenje izvodjaca). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mason
|
![]()
Na mom TV-u (neki Sharp sa 72' ekranom i dvosistemskim zvucnicima) se nije cula kako treba. Bas sam obratio paznju. Medjutim, vise mi deluje kao da je bilo zbog loseg prenosa, ili tako nesto. SBB ti je chudo kako ume da iskasapi TV kanale
![]()
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
To je zato sto nisi pojacao, nego si slusao preko 72' ekrana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Mason
|
![]() Quote:
Salu na stranu, ti SBB, sto se tice tona, imaju mnogo gori zvuk sa RTS, BK, Pink... nego preko klasicne antene... Sramota! ![]() E sad, ovo je malo Offtopic, ali jeste li primetili kako RTS polako pocinje da shisha BK, Pink i sl. kvalitetom slike i zvuka. Malopre sam bas pogledao onu emisiju sa starim narodnjacima "Jedna pesma, jedna zelja". Orkestar svira uzivo u studiju 8... Cini mi se da RTS u zadnje vreme ipak radi nesto, a verujem i da je vidno poboljsana oprema pristigla iz kojekakvih donacija... Licno, voleo bih da premase TV Pink...
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Ja licno mislim da ne rade nista (cast izuzetcima) s' obzirom da znam o kojoj je ekipi rec i sve ono sto sam do sada imao prilike da vidim je bila ne katastrofa, nego zesci uzas. Jedino sto stoji je da imaju odlicnu opremu (koju im mi placamo, a ne znam zasto?), ali tamo i dalje sede isti diletanti koji su i ranije, sa forom "niko nas ne moze malo da plati koliko mi malo mozemo da uradimo"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Mason
|
![]()
Verujem da je tako... Ali mislim da se ipak oseca razlika u odnosu na neki prethodni period. Cak su poceli da pustaju dobre filmove, za razliku od TV Pink koji je sinoc pustio Bruce Lee-a
![]()
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Prava stvar!
Nesto i za nas nindje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Pa dok je Nemecek bio urednik na Pinku oni su davali bolje filmove, sad kad je presao na RTS, RTS daje bolje filmove. Mislim da je stvar u ovom coveku.
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|