|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
eeeeeeee gde bi nam bio kraj da nismo pratili trendoveeee...
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
hehe! Ja sam dugo bio u hip-hopu. Al ovaj new age style, dominacija RNB-ja i te slicne pevancije mi ne leze bas najbolje. Isto tako i domaci hip-hop, u principu podrzavam, ali nije bas po mom ukusu. Za mene nema pravog hip-hopa bez crnca iz geta
![]()
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
podrzavam...samo sto ovi momci rade malo tvrdji zvuk...u stvari kao i u svakoj muzici sto se desilo, sve je stvar dobre fuzije jer je jako tesko napraviti nesto novo, sve je vec odsvirano...moje skromno misljenje... :roll:
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ocajno razmisljanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
oprosti sto moram da se ubacim jos jednom, mislim na pravac muzike...sve je odsvirano sad se samo kombinuje staro sa novim, novo sa novim, staro sa starim itd...jako je tesko naci nesto sto se nije culo, naravno ne mislim na veci deo publike vec na one koji se temeljnije bave istim...jos jednom: sto ludja fuzija to bolja fora, naravno da se uklapa...to je ono sto je tesko, sastavi ne spojivo da zvuci...
![]() p.s. upravo sam veceras slusao "Glitch House" koji je odlican ali je i dalje House samo sa suludim elektro "chachkalicama" koje voze ni sam ne znas gde ali ti prija...
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da al poenta je u tome da bi sad svi da stalno izlazi nesto novo tj za svaku sezonu po jedna revolucija a u stvarnosti na svakih 10 godina ako se pojavi po jedan genije to je super prosek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
ok, to si u pravu samo sto je sad "pravljenje" muzike dostupno svima, tako da je i revolucija cesca, vise nije na svakih deset godina vec na 10 meseci ako ne i ranije, samo u mom kraju ima 50 likova koji nesto petljaju sa muzikom i svako od njih ima bar po jednu dobru stvar, a da pritom ni jedna ne lici na drugu i sve su nesto "novo" iskrivljene. ete ti revolucije kol'ko 'oces, samo sto pravaca nema novih, ups izvini nisam napomenuo u proslom postu, a trebao sam, imamo New Jazz/BrokenBeat koji pusta jedan moj drug i odlicno zvuci, elektronski izlomljen jazz, tesko se mixa, super je i moze se reci da je novo, ali opet jazz...po mom misljenju muzika je u jednom pogledu stala a u drugom tek pocela da se gradi, bez predrasuda se sve spaja...
![]()
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
nego...sta si ti skinuo sa sajta?
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
redom prvih 14 stvari (jedan link nije radio )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pri revoluciji mislim bas na globalno nove stvari koje pokrenu puno ljudi i ucine nesto a ne na podpravce nekog pravca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|