|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Super Moderator
|
![]()
To je to
![]()
![]() |
#12 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Eh....kad se zamislim, mogu samo da uzdahnem i jos jednom kazem eh
![]() Nikad ni u kojoj bransi neces dobiti Hi class za pare koje moze da izvadi iz dzepa vecina ljudi... Sve te "velike" firme racunaju sa tim da ces ti od toga da zivis, na njihovoj tehnici da radis, da zaradis, e a onda bogami tu tehniku i da platis.... To je na jednu stranu dobro, jer se ogranicavas od ljudi koji to rade iz hobija.. To sto kod nas nepostoji realna osnova da ulozis u Hi class tehniku je stvarno bedak, ko ti garantuje da ce ti se isplatiti... U normalnoj drzavi,ako i nemas kes, kupis na kredit, ulozis kintu, znas sta umes, imas neke kontakte i cepas... a kod nas...jooooj djole nabaci miki, mika uzme procenat a nabaci peri, pera nezna al ima studio.... a neki siroti marko koji eto zna je to odradio iz zadovoljstva ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Da bi bio kompatibilan sa ostalim POST studijima nije ti potreban PT ako se bavis muzikom, cak i ako radis 5.1....druga je stvar SMINKA, sto su seljacici ovde navikli na rec PRO TOOLS (..FOR FOOLS..
![]()
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam o kojim seljacicima pricas.... Niti zivim niti radim kod nas. Vecinom radim postprodukciju zvuka za filmove (ukljucujuci i muziku). Dobro znam koliko kosta sat vremena u sali za finalni mix. Ako se pojavim sa materijalom nepripremljenim na PT, moracu platiti jos nekoliko sati samo dok pripremim materijal da mogu da pocnem da ga mixam. Tih nekoliko sati me nazalost kosta-priblizno kao DIGI 002...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Da li se taj PT softver dobija samo uz nove M-audio, ili se vec postojeci vlasnici karti mogu okoristiti sa nekom **** LE varijantom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
BIO SAM GLUP I NAIVAN ![]() M-powered pro tools kosta oko 350e i ne dobija se gratis uz M-audio hardware Predlazem da me banujete :oops:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD i Protools | OFF | DSP forum | 14 | 25-05-2007 12:41 PM |
ProTools LE 6.1 | Goran | DSP forum | 11 | 25-01-2004 12:59 AM |