|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ajde ako neko ima link za download neka mi baci na pm
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Takodje .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Nestabilan je
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zvanicno, po informacijama sa sajta, najava je za polovinu aprila ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Nestabilan... nestabilan.. ja sam juce probao da ga u jednom projektu zamenim sa kontakom 1.5.. i sve je islo ok, ucitao je multi ok sve ok.. ali kad sam hteo da stavim reverb sa impulsom, koji sam inace do tada ucitavao u SIR, kad kliknem na onaj + u browseru da mi otvori E disk, pocne da drlja i tako drlja neko vreme, i onda se ukoci totalno, pa mora hard reset... Sto ce reci da imam nesto na E disku sto mu se ne svidja..
![]() Onda sam stavio ceo E disk u njegovu neku bazu, pa iz baze povukao impuls, i proradilo. Hmmm... treba cekati neki update za neki ozbiljniji rad... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
K2 ma 32 Output-a zar ne????
Pa koji ce mi 32 kanala za sempler, nisam Bjork??? ![]() Uostalom sticem utisak da od njega prave all-in-one plug (Sampler+Mocan Reverb+....) Kiselo Grozdije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mini linija....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Meni je falilo izlaza na K1 ( stavljam 1 instrument na 1 izlaz zbog miksa , tako mi je lakse ) . Nekad sam morao da ucitam dva Kontakta u Cubase .
32 izlaza mi je vise nego dovoljno . Da li se moze podesiti broj izlaza na K2 ( kao na Battery ) ? Koliko K2 trosi CPU u odnosu na K1 ? Da li je nestabilan samo kad se koriste impulsi ? Ima li razlike u zvuku u odnosu na K1 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Prati malo fabulu radnje
Nestabilan i to posebno na win 2000 i u standalone modu nije memorykillah ali ali ali ali...... I am going slightly mad |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Hvala na odgovoru . Radim sa XP . Impulse na koristim .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontakt 4 | dejankuki | Audio Software | 0 | 02-09-2009 12:09 PM |
Kontakt 3 | idekius | Audio Software | 4 | 13-12-2007 12:55 PM |