|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
preterujes 99.000 .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne ne treba razmisljati na takav nacin ....... to nije zamena ...ali stvarno dobijate razliku kad KRENETE mix sa njim ...onda on krene nekom drugim putem ....i bude bolji .....ja kupujem drugi ....a ako dimension d bude kako sam pomislio kao i mastering kompresor ....posle onog sto sam video ....bogami pasce jos koji pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
@Dr. Ru , ne sumljam u to . Ja cu ga vrlo verovatno uzeti ( kao sto znas ) kad zakljucim isto sto i ti ( ali posle dobre i temeljne provere ) . Cak ne mora da zameni 100000 evra skupli hardver , bio bih prezadovoljan da zameni onaj od 30000 evra ( gde je ovaj znak za dolar na tastaturi da ne moram da tipkam e....v....r....a ) ?
Mislim da stoji pitanje da je podjednako upotrebljiv za sve ? Moderan zvuk , sintovi = jedno ; akustika , violine , hor = drugo ; punk , distorzija , heavi = trece ... ? Za sta ga preporucujete konkretno ? Za sta ga preporucuje proizvodjac ? Sta su mu mane ( ako ih ima , a znam da ih ima ) , a sta vrline ? Nisam ga do sad cuo a bas me zanima . Da li neko moze poslati par sekundi snimka ( 20 - 30 ) pre i posle Uad , koristice svima i bice najbolji argument za ( ili protiv ) Uad ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mason
|
![]()
Milose, Milose... Bas si neki skeptik
![]() Pa ja mogu da kupim Porsche-a, a da ga i ne probam... Znam da je dobar ![]()
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Slazem se .
Glavno pitanje glasi da li je Uad 1100 ( hiljaduisto ) evra dobar ? Kad bi ti neko ponudio da biras ili Uad ili 1100 ( hiljaduisto ) evra , sta bi radije izabrao ? Ja bih pre uzeo 1100 ( hiljaduisto ) evra . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vibrator
|
![]()
ko to nudi da uzmem i ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
|
![]()
milose, sta si se uhvatio za tih 1100 evra? ako toliko zalis pare koje bi dao za UAD-a, nemoj ga kupiti...
uzgred, ne mislim da je Ultra Pak apsolutno neophodan, Studio Pak sasvim lepo zavrsava posao... sto se tice pravaca: u pocetku sam UAD-a izbegavao bas iz tog razloga...umislio sam da je to nesto sto je upotrebljivo samo u nekoj rock/pop muzici, eventualno malo u elektronskoj i grdno sam se prevario...uad je upotrebljiv za BILO STA!!! ali, ponavljam, da ne bi trebao svaki pocetnik da ode i potrosi (ne tako male) pare na UAD-a....mora se znati koristiti i, pre svega, ceniti to sto se dobije (ne zelim da neko kupi UAD-a i ocekuje magicni uredjaj koji ce mu automatski srediti svaki miks)... zvucno, mislim da se bolje ne moze dobiti bez kupovine "zivih" Pulteca, LA2A, Ureia, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
@puRe , odgovoricu najiskrenije : zato sto mislim da precenjen .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderator
|
![]()
Ne verujem da je precenjen, DSP karte jednostavno kostaju vise zbog koncepta po kom su napravljene. s-UAD
![]() Recimo CW pulsar tj. Scope project ti je oko 1000evra a od professionalu da i ne govorim. Sve u svemu Uad ti je pravi zacin C ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo pitanjce 2 | Max | Audio Software | 31 | 26-04-2008 12:52 PM |
Nuendo pitanjce | Arthur | Audio Software | 16 | 11-04-2008 09:05 PM |