|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Ti klinci tako?e ne znaju ?ta ?e se desiti sa snimkom do kraja, i ne mo?e? prebaciti na njih odgovornost za to da im se svidi bubanj koji im pusti?, jer se radi o suvom bubnju, nedirnutom, a oni ne umeju da isprojektuju u glavi ?ta ?e biti sa njim do kraja miksanja. Ti mora? da odabere? neki komplet ili instrument, i da im ka?e? da ti veruju na re?, i da ako ne bude valjalo proba?ete neke druge bubjeve u miksu, nema drugog na?ina. ?to se ti?e samog izbora bubnja, sve zavisi da li su ti pustili, neki od prva dva ili neki od zadnja dva albuma rammstein-a. Prva dva su jako elektronski, i ako ?emo realno, nisu ni toliko sjajno snimljeni, koliko je vi?e sve to dobra ideologija, dobro osmi?ljeno. Tu ?e ti biti potrebne i neke elektronske noge, samplovi klasi?nih ritam ma?ina i tome sli?no. Ako ?ele bubanj sa zadnja dva albuma, to je ve? klasi?niji HM bubanj, i mislim da drumkit from hell mo?e da ti obavi posao, njega mo?e? da otvori? u bilo kom sapmpler-u. Superior je sasvim u redu za to ako ima? dovoljno memorije i veoma jaku ma?inu, samo je potrebno farbati ga adekvatno. Agresivnijeg i napucanijeg od toga nema, bar da ja znam za to. Ispri?aj im da su to bubnjevi bubnjara iz Meshuggah, tebi to mo?da ne zna?i mnogo (ne znam ?ta slu?a?) ali ako oni prate heavy de?avanja, u nekim krugovima je to kultni bend. Mo?e? i da proba? DW komplet iz BFD-a. Artist Drums jeste jako lo? za to, on je pre za festivalsku pesmu nego za Rock svirku. Plus je jo? i ve? ofarban. U svakom slu?aju, klju?na je stvar, da im objasni? da ?e se bubanj jako promeniti kad ga "podvrgne? tretmanu" i da sam odabere? ono ?to misli? da ?e raditi. U tvom prvom postu, nisam ba? skapirao za realisti?nost... Bubanj rammsetein-a definitivno ne spada u bubnjeve koji su uzor realisti?nosti.
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Dusane , u pravu si .
Kakvi su ti klinci ne znamo ni ti ni ja , vec pretpostavljamo - ali zna OFF . Zato je dobro da bude vise razlicitih predloga pa ce jedan postici cilj : - da OFF ne izgubi posao . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ma kul.
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Dusane, u pravu si , mada me nisi bas najbolje ukapirao. Nisam ja u fazonu da bi ih lagao, niti pricao SVE CEMO TO U MIXU srediti. Zbog toga i pokusavam da u fazi programiranja vidim i ja , a i oni kakav ce , otprilike biti krajnji rezultat. Mislim da je postenije reci , Momci, ja to ne mogu, nadjite drugi studio. Uzgred , ne znam otkud vam svima (@Milos)to da su klinci. Momci su OK, znaju sta hoce, samo mene generalno nervira stav HOCEMO DA ZVUCIMO KAO........(u Srbiji
![]() Musterija je uvek u pravu :roll: Za ono o realisticnosti , nisam se najbolje izrazio, mislio sam na samu svirku( imitaciju bubnja) koju ja programiranjem tesko postici. Za BFD si u pravu, DW, ali mora da se dobudzi prvo u njegovom mikseru, a kasnije( normalno) i u SX-u . Malo sam podigao shtim BD, iskljucio ROOM i PZM , rasirio OVERHEAD, a HH cu verovatno programirati( tesko je naci bas 100% loopove) iz drugog BFD-a. Sutra cu im to pustiti pa cemo znati ishod. Hvala svima Uzgred, ocekujem jos 5DVD-a za BFD. Sta tu ima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
Fxpansion.BFD.XFL.Disc.1.DW.Birch Fxpansion.BFD.XFL.Disc.2.Tama Fxpansion.BFD.XFL.Disc.3.WFL Fxpansion.BFD.XFL.Disc.4.DW.Maple.Kit Fxpansion.BFD.XFL.Disc.5.Extra.Pieces |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
U?asi promiskuiteta i fajl ?eringa
![]()
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
file sharing,ma kakvi uvek se nadje koja stotina eur za soft...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bubanj | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 04-12-2008 02:30 AM |
Bubanj | zmaj | Ogi Radivojević | 31 | 26-03-2008 04:29 PM |