|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Zadnjih nedelja italijanski Acid Jazz iz sredine devedesetih.Ne mogu da verujem kako sam sa lakocom prelazio preko svih tih sjajnih stvari u vreme kada su ih izbacivali.Valjda sam mislio da zabari ne mogu da se takmice sa Britancima ili Amerima....Uglavnom, preporuka - Gazzara - Can't Hide Love.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Jamiroquai - A Funk Odyssey (Album)
SUB FOCUS - X Ray (rockaj, snimaj) udjite: http://www.rumski.com/forum/viewtopic.php?t=2968
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
1. Pesme: Turin Brakes - Painkiller (2003), Feist - Inside And Out (novo)
2. Sto se tice albuma, odskora sam nabavio album "Odessa" od Bee Gees iz 1969.....jurio sam ga 100 godina. 3. Odlepio sam i na Led Zeppelin dvostruki DVD, izvanredni snimci, odlicni nastupi (ima i onaj legendarni crno-beli snimak sa danske televizije iz 1969)...to sam gledao do sada bar 5 puta.
![]() |
#14 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Spiritual Songs,Chants & Flute Music of the Native american Indian su dva diska koja ne izlaze iz cd-a , ne mozete ni zamisliti kako je dobro!!!
Daje cudan filing kakav mi muzika do sad nije nikad pobudila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
uh..ja sam ovih dana u fazonu navijackih himni....naime,radim himnu za jedan nogometni klub pa mi se u autu i kuci samo himne vrte......napravim mali izuzetak pred spavanje i pocastim usi sa Stingom ili Floyd-om..
![]()
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ja inace obozavam npr. shakukachi flautu (koje se koriste u zen-budizmu kao sredstvo za meditaciju cak! kao i sitar... )... i nabavila sam i samplove (native american flutes)... i htjela ih uklopiti u svoju glazbu... ali ne ide... rastimane su! Ali smislit cu nesto... pa ces onda slusati i mene ![]() Ma salim se.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
odlicna meditaciona muzika... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Ok, moze. Mozda me natjera da se pocnem vise opustati.... A svi znamo da bi mi trebalo.
![]() Ma ustvari nemoj slati... skocit cu sad do cd shopa pa cu tamo poslusati i kupiti ili skinut sa "magarca" ako nema.... Cini mi se da mi treba malo edukacije za tu vrstu glazbe.... volim je... a uopce ni ne znam izvodace ni nista.... Pouci nas Pure! I preporucite mi neku sa takvim "cudnim" instrumentima, ali da je ritmicna da mogu plesati uz nju (trbusni ples npr.).... znaci ne meditativna.... Jel ima sto takvo, Pure? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Tacan naziv je " Spiritual Songs,Chants & Flute Music of the Native american Indian"
![]() Za trbusnjake preporucujem Misirli Ahmet |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vrijeme za novi procesor? | Edi Prog | Computer Hardware | 14 | 26-02-2012 08:53 AM |
Dobra ciganska glazba | roginator | Pricaonica | 3 | 28-09-2009 12:21 PM |
Kad pjesma razjebe stih | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 14 | 01-11-2007 08:18 PM |
Pjesma Zena bez imena - drum set | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:07 PM |