|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
U cubase-u ne da moze da se radi video, nego sam ja uradio milion reklama i spotova (nadsinhronizacije, muzike i FX over-e). Podrzava video samo tako. To oko sabiranja mozemo da pricamo tek onda kada smo 100% sigurni da smo uradili sve sto je do nas, i tek onda da u pitanje dovedemo neki tamo algoritam koji su radili ljudi prilicno upuceni u te stvari.
@ Sandro: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Po kom kriterijumu grupisete kanale :
1. uobicajeno g1 ritam sekcija , g2 duvaci , g3 vokali ... ili 2. " po dubini " g1 - prvi plan , g2 - drugi plan , g3 treci plan 3. g1 bas frekvencije , g2 srednji , g3 visoki ? Da li izlaz od narp. dve grupe saljete na trecu ili je izlaz od svih grupa na masteru ? Da li sve instrumente saljete na odgovarajuce grupe ili ne ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ne slazem se sa tobom Oggy ....
Prodigy jeste radjenu u reasony ...ali tu sigurno nije mixan i sabiran ..... Kako se zove ta osoba od koje si to saznao iz prve ruke ....... Posto sam ja skoro pricao sa par ljudi sa snimanja ...kao i sa covekom iz Dyn a i price uopste nisu naivne ......... Sabirnica je I TE KAKO BITNA .... i tu nema dvojbe ..... mozda je digitalna i savrsenij a...mozda i nije .... ali je to ono sto mi kapiramo kao ...super Od svih stvari koje sam probao ....a zaljubljenik sam u softwer ...... i smatram da se mnogo pljuje po njemu ....a on je vec prevazisao saw low i mid hardware ......ostale su jos samo jaaakkoo skupe stvari van dometa ........ jedina stvar koju ozbiljno planiram je ....sabirnica ..... probajte pa sudite toliko od mene pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Radjeno u Reasonu kod kuce, a mixano u Strongroom-u na PT. Dosao covek iz Amerike da im nesto sinhronizuje to iz Reasona sa PT (ovaj deo nisam bas shvatio, ali ipak je cinjenica). Nisam rekao da je digitalno"+" bolje od analognog (kvalitetnog), vec da je za razliku u ceni poslednje oko cega treba da se mislimo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
SSL 9 k .......ili sl ....ako pricamo o sabirnici .....sta vemo sa Dyn om .....od 18 inch ...specijalno radjen za to snimanje .......
Hardverske sprave .....onda moze i reason ....... o tome pricam sve vreme ..... Jel tajna o kom se coveku radi ..... moze i pp Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderator
|
![]()
Postoji fenomen zvani rupa bez dna, samo je to u nasem slucaju pristup sa aspekta pretrazivanja atoma u muzici, slazem se sa ovim ali sustina je da se radi i samo radi i samo radi sto MAX govori a ja se apsolutno slazem sa njim.
Poz
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Evo jedne jos neverovatnije ali istinite cinjence,naime poslednji album Vila Smita (to je cokoladni iz MIB 1&2
![]() ![]() Ako sam kod LH mislio kako su mu Svedjani uplatili koji milion na konto zbog reklame, ovde to bas i ne prolazi jer ako se neko namlatio kengi onda je to "nasmejani" Princ od Bel Era.Mislim koj ce moj njemu neka sitja???? Ja kada se proslavim ima da pricam kako sve radim na ATARI-ju ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ljudi imaju veoma pogresno misljenje...postoji prica koju sam nebrojano puta cuo..."Kad lepo snimis,dobrim mikrofonom,zavrsio si 90%...",medjutim sve sto "udje" mora negde i da "izadje" a mnogi ne misle o tome...sabirnica je podjednako vazna,cak mozda i vaznija od prea i tih gluposti...To bi bilo ko da opasno snimis snimis stvar i kompresujes je u mp3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase 5 | vladar | Audio Software | 9 | 07-07-2009 05:10 PM |
Cubase VS Nuendo [uporedni test sabirnica] | SumAnuT | Audio Software | 38 | 09-05-2007 11:16 PM |
Cubase Sx3 | Patalo | Audio Software | 13 | 01-06-2005 03:48 AM |
Cubase SX | idekius | Tutorijali | 5 | 08-07-2004 08:46 AM |