|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
da bi ga instalirali treba vam m$ .net framework (srecom sam ga nasao na jednom od pc chip dvd-a)... posto nisam instalirao nijedan service pack, ne znam da li dolazi uz njih...
sto se tice vst podrske, za sada je bedno odradjena.. kod nekih pluginova preseti ne mogu da se izaberu osim direktno iz njih samih, latenca je velika (pritisnite bypass preview), spectrum analysis radi mnogo sporije nego u prethodnoj verziji... izgleda da cemo morati sacekati neku 8.0a ili 8.0b verziju da bi ispravili ove propuste... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Meni je pre neki dan Vegas 5 pre instalacije trazio .NET Framework, pa sam ga tada ubacio.
Preseti iz vst-pluginova su tu, sad bas gledam, bar kod ovih nekoliko pluginova koje imam ovde na poslu. Latency je...hm...pa dobro, mozda 50-tak milisekundi...mislim da ipak nije strasno. Sto se tice bugova, to ce verovatno da srede u nekom narednom build-u. Za pocetak nije lose.
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
@Lesha
Izvini, nisam bio u pravu malopre, preseti pluginova se vide, ali nece da odreaguju........uzas !!!!!!
![]() |
#14 | |
Vibrator
|
![]()
pojavila se 8.0a verzija.
![]() izmene: Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sound Forge Pro 10 | grada27 | Audio Software | 0 | 19-09-2009 01:04 AM |
:: Sony Acid Pro v5.0c & Sound Forge 8.0b update :: | lesha | Audio Software | 1 | 06-04-2006 08:22 PM |