|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
otkud znas za ensoniq?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Znam jednog "zemljaka" koji radi za F-Com.U Administraciji.Ma Srbi su cudo.
![]() Bez zezanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]()
do jaja
![]() garnier je car careva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
'ajmo ljudi, nije valjda da slusate samo stare albume :roll:
Zanr: D'n'B Various Artists - Weapons Of Mass Creation Two (nhs88) "All I could think of was getting back into the Jungle"- Captain Willard - Apocalypse Now ![]() ![]() Influx UK - 2 Million & Rising '2 Million & Rising' has unsurprisingly gained support from across the board thanks to its eclectic mix of raw funk, soaring soul and bumping beats. ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
FEIST - Let It Die
Veoma interesantno, totalni relaxing...nesto kao mesavina Melanie Safka, Joan Osborne i Norah Jones. Jako fina produkcija. Mekano do bola ![]()
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Mo?da je neko ve? pomenuo ne?to od ovoga, izvinjavam se ako dupliram:
Ako niste preslu?ali do sada, nabavite bilo ?ta od Dave Matthews Band-a, ja sam tek nedavno nabavio albume, i prijatno se iznenadio. Sting i Gabriel susre?u Noflera susre?e neki Country Rock susre?e Fusion Jazz, a sve pri tome jako slu?ljivo. Ne znam ta?no za?to neki bendovi i pojedinci iz USA ostanu poprili?no neprime?eni u evropi... Ovo je zaista greh nemati u kolekciji. Ili jo? bolje, na?ite neki koncert na DivX-u ili DVD-u, na primer "Listener Supported" ili "Live At The Folsom Field Boulder Co.", po?to mislim da su jo? zanimljiviji u?ivo nego studijski. Tako?e, ko voli te?i zvuk preporu?ujem dva zadnja albuma Soilwork - "Stabbing The Drama" i "Figure Number Five". Ono, dupli bas bubanj i pr?enje, ali inteligentno i melodi?no. Interesantno mi je da ?ve?ani a da zvu?e poprili?no ameri?ki, nema onih power metal momenata koji mene neopisivo smaraju. Izbunario sam i solo album Vernon Reid-a iz Living Colour "Mistaken Identity" iz 1996, interesantno. Fuzija jako mnogo razli?itih stilova, i pri tome nije podloga za to da on ?trika na gitari, ta?nije, moglo bi se re?i da su albumi Living Color mnogo ve?i show off od ovoga i da su mnogo gitarskiji. ?to se interesantne produkcije ti?e, sa zaka?njenjem da pomenem, vrlo ekstremno ali efikasno ne vi?e tako novi novi album Slipknot "Vol 3. Subliminal Verses". Rick Rubin je producent, ja?e i agresivnije od toga ne mo?e. Nije za one sa slabim srcem. ![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Upravo preslusavam novi album i sta da kazem sem standardno odlicno od Jay Key-a i .......
Odlican 5+ JAMIROQUAI - Dynamite ![]() Feels Just Like It Should Dynamite Seven Days In Sunny June Electric Mistress Starchild Love Blind Talulah (Don't) Give Hate A Chance World That He Wants Black Devil Car Hot Tequila Brown Time Won't Wait
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Za sve ljubitelje acid jazz-a t o p l o preporucujem "[re:jazz] (re:mix)", sjajna kompilacija koja ukljucuje magove kao sto su Nicola Conte (Quiet Nights), Yukihiro Fukutomi (Second Sight) itd. Re-mixovi su me odusevili, i ove nedelje bi trebalo da narucim najnovije izdanje re:jazz-a "Point of View". U svakom slucaju mozete da posetite stranicu www.re-jazz.com i poslusate 30-tak sekundi svih pesama sa re:mix-a i point of view-a
![]() "nu: jazz italia", italijani koji odgovaraju nemcina (re:jazz-u), isto kompilacija sa Nicola Conte-om, Barrio Jazz Gang i Roby J.C. Sound. Isto dobro izdanje ali licno mislim da ne moze da se poredi sa re:jazz-om 8) I ako je neko ljubitelj elektronskog tanga, da zaboravi na gotan project i obavezno preslusa grupu "Bajofondo", novi album se zove "Supervielle", predpostavljam da je tesko nabaviti ga kod nas, ali ako je neko zainteresovan neka mi samo sibne pp i dobice par pesmica ![]() ProkDu, kazes da je dynamite standardno odlican ... ali u kom je fazonu ako bi ga uporedio sa prethodnim izdanjima??? da li se vraca starijem zvuku ili je nastavio sa komercijalom??? Poz.
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
preporuke za izdanja elektronske muzike | lesha | Produkcija Elektronske Muzike | 141 | 02-12-2012 01:19 AM |
ni manje ni vise 2 izdanja za redom | alavuk | Promocija radova | 11 | 14-04-2009 02:34 PM |
Koliki su tirazi muzickih izdanja u Srbiji... | alpha | Razno | 5 | 26-01-2006 01:43 PM |