|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ljudi imam problem!
Igrom pomalo smijeshno a i nehotichno doshlo je do toga da su mi diskanti na Alesis M1MKll udubljeni.Kako bih to najprostije objasnio,radi se o tome da mi ih je prijateljeva cherkica pritisnula prstom, u oba diskanta.Na svu moju srecu,nisu pukli,nego su samo malo udubljeni. Mislim da shto se same slike zvuka tiche,nije se nista pogorshalo,ili mozda grijesim.U svakom sluchaju strashno sam iznerviran i ljut.To sad strashno ruzno i neestetski izgleda da neznam shta da radim. Ima li ko kakvih ideja kako da ovo ispravim?I da li postoje anomalije u zvuku sa visokim?Ja ne mogu da chujem neku razliku! I josh neshto,postoje 3 sharafa na diskantima,smiju li se oni pod bilo kakvim okolnostima odsharafiti sa namjerom da pokusham da ispravim diskante onakvi kakvi bi trebali da izgledaju? Hvala!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |