|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Nadam se najboljem
![]() A sto se tice ReFill-ova, ja nisam ni ukapirao kako se pakuju :oops: tj. nisam ni probavao. Koja je fora? btw. kad bi reason podrzavao jos i VST gde bi mu kraj bio! ![]()
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
[quote="nESbo"]Nadam se najboljem
![]() A sto se tice ReFill-ova, ja nisam ni ukapirao kako se pakuju :oops: tj. nisam ni probavao. Koja je fora? Skini program Refill Packer, imas ga na E Mulu ili cu ti ga poslati mailom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
da li postoji program koji radi prebacivanje iz Refill-a u druge formate?
:roll:
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Nema. to sam i ja hteo dosta puta da uradim ali sve sam pretrazio i nista.
No, time ne bi dobio nista, kada upakujes semplov u Refill kvalitet je bespovraatno sjeban, otprilike kao odnos mp3 i wav...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Reason je stvarno iznena?uju?i! Radio sam sa njime dosta ali u zadnje vrijeme sam ga zaboravio uz ove silne Hypersonic-e itd...?itaju?i va?e mi?ljenje o njemu malo sam preslu?ao stare snimke i...stvarno ima..ima ga. Ali..ne?to mi ne ?tima, imam instalirane Cubase i Nuendo.Kad otvorim Cubase i Reason sve lepo radi mogu da pre?em na Reason i da u njemu podesim ?to ho?u ali u Nuendu ?ipak..pokrenem u Nuendu Reason on radi ali kad krenem u Reason play mi stane.
I kod samog otvaranja napr. projeckt u Cubase sa Reasonom sve radi kod u?itavanja normalno, ali kod Nuenda kad ga otvorim te krenem otvarati Reason stane..tek kad kliknem na Nuendo pa ponovo na Reason on se nastavi u?itavati...?Nadam se da nisam sve zamuljao kao i ina?e...!??? :oops: ![]() ![]()
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
mislim da sam imao slican problem, trebalo bi da u device setupu (ili gde god su bese ASIO podesavanja), da kliknes na "Release Asio driver in background"... e sad, dal treba bude on ili off, neznam, ali meni je posle sve radilo ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Da,da, definitivno se radi o problemu sa zvucnom karticom.
Naprimer, moja Teratec kartica ne dozvoljava da istovremeno otvorim dva programa koji rade preko nje, recimo Reason i Wave lab, izuzev ako nisu u Rewire, kao Reason i Cubase. Druga strvar koja mislim da ne valja je to sto imam iskustva da se tako veliki i slicni programi kao sto su Nuendo i Cubase ne trpe istovremeno na istom kompu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() zato se lipo u nuendu namistu asio driveri, a u wavelabu multimedia driveri. multimedia driveri su multi klijenti i moze zajedno radit i player i sto hoces. ja mogu u pulsaru otvorit vise multimedia in/out kanala tako mogu odvojeno kontrolirat u mixeru wavelab, player, pinquin i ostale programe sto koristu multimedia driver. u reasonu (odnosno nuendu) se aktivira rewire, u giga studiu gsif i sve mora radit zajedno bez greske. ovaj problem sto ima idvi je sigurno 'release asio driver in background'. ta opcija nesmi bit ukjucena jer se onda nuendo automatski iskjuci kad izadjes iz njega.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VST instrumenti | MedoMrvica | Audio Software | 20 | 06-11-2008 04:38 AM |
vst instrumenti | liman021 | Zoran Vračević - Vrač | 4 | 09-08-2006 11:11 AM |
reason2.5 -Factory sound bank | Shadow | Audio Software | 12 | 21-12-2004 05:19 AM |