|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#171 | |||||||||||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nisam ni imao problem sa razumevanjem... jedno je razvoj zvucnika drugo je testiranje svakog komada pre transporta u prodavnicu... TO je skupo i neostvarivo Quote:
U slucaju zvucnika, "materijal" su nekakve mehanicke konstrukcije (drajveri) koji svaki za sebe trazi testiranje pre upotrebe jer su moguci komadi sa razlicitim karakteristikama IAKO su pravljeni po istom postupku... te ako na adekvatan nacin ne provere svaki ili ako ne koriste tehnologiju koja skart smanjuje na minimu... lako im se mogu desiti ovakvi problemi. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 17-05-2011 at 04:05 PM. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Member
|
![]()
heh anap odlucio jos jednom nakon 18 strana threada prebiti mrtvog vola i opet ponovit sve sta je vec visestruko puta navedeno i sa cime se bas svi u ovom threadu i slazu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Member
|
![]()
ja pred par dana dobil svoje a7x nazad baj d vej...tj. nes im je vele zapelo s mojima
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Member
|
![]()
Nisu ga eliminisali u potpunosti...samo smanjili za 60-70%?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Junior Member
|
![]()
hmmm, ni meni bas nije najjasnije sta si zapravo ovim hteo reci
![]() ispoljena anomalija (bar meni tako deluje) je anomalija koja se jednostavno ili cuje, ili je nema, pa bih te zamolio da malo samo pojasnis kako sada izgleda taj "smanjeni za 60-70%" port noise, tj kako se sada manifestuje i gde primecujes da ga vise nema, ili ima ali manje u odnosu na neretrofitovanu verziju. btw. moje misljenje, takodje, vise ide u pravcu da kod ovih kutija postoji problem i sa samim drajverima (i njihovoj "neuparenosti", razlici u TS parametrima) a ne samo i jedino port otvorima... Pozz Last edited by gfx; 02-06-2011 at 10:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
dakle, da budem precizniji... ne noise-a, vec "prdeza" ili ima, ili nema... i to nema veze sa cinjenicom da li ja sada tisi ili ne, on je ili tu, ili ga nema. btw. kako ti objasnjavas ovde iznesen slucaj (inace, stvar koja se i meni desila bas prilikom slusanju A7x) da u paru kutija, jedna "prdi", a jedna UOPSTE ne? fizika, slucajnost ili ipak ANOMALIJA? Pozz Last edited by gfx; 03-06-2011 at 10:43 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Member
|
![]()
prica se o pretjeranom/zamjetnom port noise-u, ne o tome dal ga ima ili nema posto ga ima. a necu srat, osim ako nisi to testiro na nekoj traci di je bass bio stereo, izgleda da adami variraju u performansama od zvucnika do zvucnika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
i. da, Adami JAKO variraju u performansama od zvucnika do zvucnika... a to jeste stvarno jako, jako razocaravajuce. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Member
|
![]()
onda si ti svoju dilemu sta se tice adama riješio.
ja u svojima uživam Last edited by bornaa; 03-06-2011 at 01:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koliko vam zapravo treba talenta za RnB ? | ugljesa | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 10 | 11-05-2010 08:09 PM |
Lexicon MX serija | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 02-08-2009 12:24 AM |
Sta zapravo podrazumeva posao muzickog urednika na televiziji? | sadux | Razno | 10 | 18-03-2006 11:49 PM |