|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#171 |
Senior Member
|
![]()
Malo "smučkana" drugačije ova poslednja temica. Trebalo bi da se jo? malo razradi i da se neke deonice izmene ali mi ba? ne polazi za rukom da to bolje sklepam.Po meni temica ima potencijala da bude prihvatljiva i simpatična ali ko zna, mo?da nekom drugom prilikom.
https://www.box.com/s/kytgdqeh8xs2w0c27idr |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Senior Member
|
![]()
Malo sam hteo eksperimantisati sa mojim "bubnjarem" (ezdrummer) pa tako nasta i ova temica. Pevljivi veseli rock. Pevaljke naravno nema, malo sam i bas liniju zgužvao pa je skoro nikakva ali ovo je zaista samo zapisano jedno razmišljanje koje kada bi se pravilno razradilo moglo biti veoma upotrebljivo.
Pa procenite i sami. Veoma,veoma jednostavna temica, bubnjevi možda malo prenatrpani ali hteo sam da zvuče čvrsto, i ne baš lako. https://www.box.com/s/h28b1iz8z3c3z9tseyis Last edited by alek019; 01-04-2013 at 11:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Senior Member
|
![]()
Evo još jedna gitarica dodata na ovu poslednju temicu. Fali još jedna ali kasnije kad ugrabim još malo slobodnog vremena.
https://www.box.com/s/jgn29im659z5lpc2ik5h Da ne otvaram novi post, evo dodadoh i drugu tamburicu, da napravi još malo gužve. Kada bi se sve ovo ljudski odsviralo i snimilo moglo bi baš lepo da zvuči. Last edited by alek019; 14-04-2013 at 09:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam koliko ću jo? moći da se zezam sa ovim "mojom" muzikicom, godine drndanja računara po 12-14 sati dnevno uzima svoj danak. Kosti i zglobovi na rukama nekada stra?no bole, idem ja i na neke tretmane ali slaba vajda.Pre će neko očekivati da oči stradaju od buljenja u monitor ali verujte, prvo počnu bolovi u rukama, nesnosni.Tastatura ume stra?ne probleme da napravi. Ja sam i gitaru uzeo u ruke da koliko toliko prste odmorim i razgibam ali kosti bole u majčinu. Ne ?elim nikoga da pla?im, omladina i onako te?ko veruje kada se ka?e da je ne?to ?tetno. A onaj sistem "neće to meni da se desi" jednostavno ne dr?i vodu. Nadjite načina da odmarate i oči i ruke od ovih sprava jer kasnije to ume da bude veliki problem.
Beskrajno sam srećan dok dr?im tamburu u rukama ali polako i sigurno prsti odbijaju poslu?nost. Ona parola, "treba ostati duhom mlad" pa kad te kr?tenica stisne sve je lako...to je tako veliko sr... |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Senior Member
|
![]()
I dodje THE END (bar za mene).
Mislim da je red da ovo sve privedem kraju. Sve u svemu bilo ovo za mene lepo dru?enje. Moje muzičke teme bile uglavnom svetlosnu godinu daleko od dobrog zvuka (oko koga se ceo ovaj forum vrti) ali ste vi bili izuzetno tolerantni u tom smislu prema meni i na tome se svima zahvaljujem. Mo?da bi bilo dobro ovu temu zaključati ali to neka moderatori odluče pa kako misle da je najbolje. Ako ?ele mogu je i celu brisnuti, nema tu nikakvih problema sa moje strane. Evo da se na ovaj način odjavim sa foruma. Svako dobro i sve najbolje ?elim svima. Pozdrav narode rumski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Senior Member
|
![]()
Pozz Alek...
Bas ti je neka otuzna prica. Ne prodaj gitaru, BBKing svira sporije od tebe))) Malo si ostao u zvuku Zlatka Manojlovica sto je i njemu problem, kako nece tebi? ![]() ali sto se tice gitare, savetujem da za odmor i razonodu stavis neki clean ili sta god, lagano udaris.... cujes sta ti gitara kaze i polako svirasss... ne juris brzi voz, gde si navro. Dobre muzike nema puno, uzivljavaj se u nove eksperimente... ps. uskoro ti saljem jednu muziku, usporio sam radi zivota pa nisam stigao do sada... aj, u zdravlje ps2. batali pitanje zvuka, ovde je uvek bio problem sa kvalitetom muzike... Last edited by nikolaivanic; 16-04-2013 at 02:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Senior Member
|
![]()
https://app.box.com/s/ydd1j1yigww25xouq48h
Ovo bi kao trebalo da bude moj doživljaj (planinski potok,virovi..trte,mrte...) Last edited by alek019; 12-10-2013 at 09:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Senior Member
|
![]()
U jednom drugom threadu ovde prokomentarisah ne?to o balkanskom pečatu i kako ga vema retko ima kada je metalska muzikica u pitanju. Pitanje je kako ugraditi neki deo balkanslog melosa u ovaj pravac a da ne bude to kao na piletu s...
Pre par godina sam ovo probao i evo kako to zvuči. Dakle ovde je jedan metalni backingtrack (bio nekada na youtube-tu, i dosta je gitarista po njemu drambuljalo, vri?tale gitare, tamo,ovamo). Nisam ba? uspeo sve da upakujem u balkanski celofan ali mo?e se prepoznati da deonice vuku na ove prostore. https://app.box.com/s/1whznxxw0xeawr4jhahq |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |