|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#171 | |
banned
|
![]() Quote:
Nisam vozio hakintosh vec jedno dve godine sigurno, niti pratim sta se desava i koja su dostignuca. Ima li sta stvarno zanimljivo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Administrator
|
![]()
To je verovatno isti onaj problem koji postoji kod FinalCuta i enumeracije (primarni mrezni adapter treba da ima enumeracije en0) ?
Zar ne? puRe i Miloshe ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Senior Member
|
![]()
znam da je pitanje malo uopsteno, ali posto planiram da pazarima novu konfiguraciju i5 procesor, maticna GigaByte GA-P55-UD3, interesuje me samo sta da ocekujem pri instalaciji snow leoparda. Malo muke, ili puno muke pri instalaciji?
Graficka bi bila neka najobicnija sa pasivnim hladjenjem, nista posebno... Pitam ovo posto nemam iskustva sa mac-om, a i nemam bas vremena na bacanje pa ne bi da se to pretvori u nocnu moru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Member
|
![]() Quote:
pogledaj ovde malo http://www.insanelymac.com/forum/ind...owtopic=197319 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Primarni lan mora imati en0 enumericiju. Isto tako , neki korisnici ne dodaju EFI string u boot.plist za Time Machine fix i to im napravi problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Administrator
|
![]()
Mislim da sam na kraju resio sa Builtinethernet=yes prilikom boota i PC EFI 10.5 bootloaderom. Nisam imao problema sa Omnispherom, samo sa KLCom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio Druga Maca Feb1988 Awacs & DaBear | DaBear | Razno | 36 | 14-03-2009 06:52 AM |