|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#171 |
Pro Member
|
![]()
ma naravno, nista lose nisam rekao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() boggy, naravno da nemam nista protiv da ih stavite kod vas na sajt. kvu, pa ima tu metar prostora sigurno, nisam jos ni jednom zveknuo outboard (doduse zato sto pazim) ali nisu ni gosti koji su dolazili i sedali da slusaju ![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#174 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#175 | |
MAO
|
![]() Quote:
Do sledećeg viđenja, Marko Jovanović |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Member
|
![]()
Za sve one koji i dalje tvrde oko Zeljkovog studija .....
evo neka slike kazu ![]() Mislim da neki ovde vole sebe da reklamiraju, samo ne znam zasto ????!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Mason
|
![]()
Puno moze da se zakljuci na osnovu fotografija... Da Zeljko jako puno voli kafu, da spava sa plishanim lanetom ispod jastuka...
![]() Nego... sta mislis Steka da postanes malo konstruktivniji i da prekines da lepis budalastine po temama??? I ovde, gde si dozvolio sebi da nekoga prozivas za reklamiranje... i u promociji radova, gde naravno nisi promovisao rad vec se proseravao na cemu radis, pa ce pesma da bude super... Nismo ti mi psihijatrijski kauch, pa da se na nama istrishes... ![]() Ako ces da postujes u ovom topic-u, sedi i razmisli zasto je to Zeljkov studio najbolji, a da argumenti budu malo bolji od tih da tamo moze da se zbrise i neka ukusna supica (od pevca ![]() U promociji radova postuj radove (kao sto i ime kaze)... Nastavis li ovako... da shiris smece po forumu i da se svojim sagovornicima obracas na bezobrazan i ne previse inteligentan nachin, bicu prinudjen da te posaljem na odmor... da bi mogao da razmislis lepo o svom stavu...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 05-02-2007 at 08:52 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
dobar je studio, ali daleko od toga da je vrhunski... a reklama je uvek dobra....dobro je kada sebe reklamiras, a jos bolje kada drugi to urade za tebe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
VIP Member
|
![]()
Sto kazu: "Pisi sta hoces po novinama, samo mi stavi sliku (ili dve)"!
![]() Idekuse - nemoj toliko strog da budes po pubertetlijama...iz njegovog pisanja se vidi da je mnogo mlad (i naprzen!). Svi smo bili takvi.... Kad se setim koliko sam ja (besmislenih) spiskova opreme pisao u moje vreme..!! Prodje sve to... A Lacky lepo rece, da su neki studiji izostavljeni jer u njima radi samo vlasnik..znaci nije komercijalni studio. A thread se nije zvao "KO IMA NAJBOLJU OPREMU U SRBIJI?"..mislim.. dosta vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Ajd da je off topic u smislu shale, ali... covek to ozbiljno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |